Сребрист металик неоформени плочи

SKU: 2/25/5 | Цена на кв.м с ДДС | Price per sq.m | VAT incl.
6.5 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на неоформени плочи от Сребрист металик гнайс: 2/25/5
Видове размери:
Дребни: 25-35бр. на 1кв.м с дебелина от 1 до 2см
Едри: 12-18бр. на 1кв.м с дебелина от 2 до 3см
№4 за пътеки: 4-8бр. в 1 кв.м с дебелина 4-8см
Тегло: 40кг / 60кг / 100кг за 1кв.м
Опаковка: Пале
6.50 лв
Сребрист металик неоформени плочи 1
6.5 лв
Материал Гнайс
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Макс. тегло на пале 25кв.м = 990кг
20кв.м = 990кг
10-15кв.м = 990кг
Повърхност Естествена
Естествен камък Металик
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Винаги планирайте аванс от 10% върху чистата квадратура.
Продуктите ни са ръчна майсторска изработка, направени от хора (каменари - занаятчии).
Не е възможно предварително сортиране по цвят или калибър, както и предпочитания на нюанси, шарки или окраски в цветовете на камъка.
Препоръчително лепило за монтаж Циментово лепило клас C2TES1: C - циментово 2 - подобрени якостни показатели T - фиксиращo, против приплъзване E - с удължено отворенo време S1 - еластично, при линейни разширения (+ добавка ТРАС срещу появата на соли/ ефлоресценция)
За екстериор и интериор: сиво циментово лепило МегаФлекс C2TES1 BAUMASTER
Защита, задължително импрегниране и поддръжка (Импрегнатор на британския производител LTP) За защита срещу попиване на вода: Универсален импрегнатор за камък (LTP или АКЕМИ)
За защита срещу попиване на вода и мазнини: Импрегнатор за камък Матстоун H2O
Винаги почиствайте естествения камък само с PH-неутрални препарати (LTP)
За защита и подсилване на цвета: Импрегнатор "Мокър ефект"


Гнайсовите плочи „Металик“ са много здраво и стилно решение за градината. Сребристите тонове с кафяв завършек са интересни и разчупват екстериора с неизменната красота на естествения камък.

Цветовата гама е сребриста и блестяща на слънцето с кафяви, ръждиви контури. Материалът е здрав естествен камък - гнайс: устойчив на амплитуди и замръзвания, подходящ за планински райони. Не променя цветовете си с времето.

  1. Дребните плочи са подходящи за фасадна каменна облицовка, цокъл на къща или вила, както и за обличане на външна ограда в красива сребърна визия. Лепят се декоративно и се фугират в цвят по естетична визия на клиента. Помислете за вариант с бяла фуга, защото камъка ще изпъкне супер красиво.
  2. Едрите плочи също са подходящи за фасадна облицовка, особено при по-големи площи за обличане. Колкото е по-голяма стената, толкова е по-добре да се мащабира съответно с по-големи плочите.
    Тези едри полигонална плочи от камък са също решение за външна настилка с бетонова основа. Плочите се лепят директно с циментово лепило върху отлятата площадка и се фугират. Получва се чудесна, равна, здрава, устойчива и издръжлива на външни условия настилка в двора или градината.
  3. Големите плочи №4 за пътека са дебели, солидни и перфектни за плочници и градински стъпки в тревата. Знаете колко естествено и красиво изглежда една пътека с дебели каменни плочи в градината, нали? 
    Веднъж поставени, ще си тежат на мястото много, много дълго време.
    При нас може да си поръчате дебели и тежки плочи точно с това приложение: за пътека в тревата. 

Цените на неоформените плочи от гнайс Металик са ТОП! Питайте ни за оферта с транспорт до адрес в цялата страна!


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.