Вълшебно място в Рила: стаи за гости "ИНГИЛИЗОВАТА КЪЩА"

Вълшебно място в Рила: стаи за гости "ИНГИЛИЗОВАТА КЪЩА"

яну 24, 2024

С голямо вълнение споделяме още един приключил проект с наши материали: стаи за гости "ИНГИЛИЗОВАТА КЪЩА" в близост до гр. Рила.

Камъкът, огънят, природата, камината, пещта, гората, реката са толкова истински неща. Препоръчваме мястото за една съвършена почивка на чист въздух в планината при най-сърдечните домакини, които сте срещали.

Местоположениетето е идеално - близо до град Рила и Рилска река, но в същото време сред природата, в гориста местност. Стаите са светли и просторни, а обстановката е уютна и топла - точно както се очаква от планинска къща за гости.

Домакините са изключително отзивчиви и гостоприемни. Ще се почувствате като у дома си и че сте точно на правилното място, позитивни и освежени.

Освен основната къща, има и чудесна лятна кухня на открито, оборудвана с барбекю и истинска пещ на дърва от Раймар. Това е мястото, където ще прекарате много време, приготвяйки вкусни ястия, наслаждавайки се на приятни вечери под звездното небе. Уютната механа с камина е перфектна за събиранията с приятели.

Естественият камък придава на къщата неповторима и автентична визия, която се слива прекрасно с околната планинска среда. Структурата на камъка разкрива богатство на текстури и нюанси, като съчетават земни и натурални цветове с усещане за спокойствие и уют.

Къщата се вписва идеално в ландшафта, като създава чувство за връзка с природата и хармония между модерно удобство и архитектурна красота.

Извън къщата има изобилие от природни красоти и дейности. Рилска река е невероятно, пречистващо място, а пешеходните маршрути в околността предлагат красиви гледки и приключения.

Времето, прекарано в планината, позволява на човека да се отпусне и релаксира. Звуците на природата, шумът на реката и свежият въздух създават идеална среда за изчистване на ума и тялото от стреса на градския живот.

Престоят в тази планинска къща насърчава гостите да се почувстват близо до природата. Горските красоти, зелените пейзажи и ромолящата река създават усещане за връзка със земята и могат да събудят почти забравени чувства на приключене и природна хармония.

Такива преживявания често оставят дълготрайни спомени. Барбекюто на открито, разходките в природата и моментите на почивка с приятели и семейство са страхотни начини за качествено прекарано време навън и на открито.

Благодарение на свежия въздух, активностите на открито и спокойствието на мястото, ще се почувствате обновени и заредени с енергия за бъдещите предизвикателства.

Престоят в тази къща обикновено събира хората и им предоставя възможността да се забавляват заедно. Този временна почивка от градския живот позволява на хората да подновят връзките си и да създадат специални моменти заедно.

Препоръчваме този прекрасен кът от природата стаи за гости "ИНГИЛИЗОВАТА КЪЩА" на всеки, който търси истинска планинска почивка с изключително гостоприемство.

Облицовката на къщата е оформен камък Аквамулти...

Подпрозоречните первази са от мрамор Перла...

Плотовете на камината са от мрамор Рафаела...

Барбекюта, чешма и пещта са градински комплект - серия ГЛИЦ...

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: