Аква-мулти оформени плочи

SKU: 2/27/3 | Цена на кв.м с ДДС
37 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на оформени плочи от Аква-мулти гнайс за облицовка на стена: 2/27/3
Видове размери: 5xL или 7хL
(с ширина на плочите 5 или 7см на свободна дължина и дебелина 1 - 1,5см)
Тегло: 35 - 40кг / 1кв.м
Опаковка: Пале
37.00 лв
Аква-мулти оформени плочи 1
37 лв
Материал Гнайс
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Макс. тегло на пале 25кв.м = 990кг
Повърхност Естествена
Естествен камък Аква-мулти


Аква-мулти е гръцки гнайс с вулканичен произход. Камъкът прелива от светло-сиво до тъмно-синьо в комбинация с бежови окраски. Това е изключително ефектен материал в Средиземноморски багри, подходящ както за градинска настилка, така и за екстериорна или интериорна стенна облицовка. Повърхността му не е песъчлива и ронеща се, а е по-скоро от типа на кварцитите – здрава и лъскава. Издържа на високи температурни амплитуди и е удачно решение за планинските райони.

Този камък притежава отнемаща дъха палитра и е в дизайнерско търсене на точното съчетание с детайли от естествен дървен фурнир в интериора или със зеленина и бели мебели в екстериора. Силата на каменната облицовка Аква-мулти е във въображението и разточителството на цветовете.

Приложението на по-малките размери оформените плочи Аква-мулти е за вътрешна или външна облицовка и трансформация на стена, бар-плот, ограда, фасада, цокъл или интериорни детайли като колона или камина.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.