Градински сет ГЛИЦ

SKU: 15/11/22: Цена с ДДС за 1 брой | VAT incl.
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Продуктов номер на градински сет за лятна кухня Глиц: 15/11/22
Видове размери: Градинският сет Глиц в комбинация със Средно барбекю е с ширина 3,6м.
Тегло: 2 тона
Опаковка: палета
Цена: Цената се определя според моделите, подредбата на изделията и облицовката, избрани от клиента. Оскъпяването за индивидуален проект е 15% над единичната продуктова цена.
Отзиви от наши клиенти:
Градински сет ГЛИЦ 1
Наличност Със срок на производство
Материал Гранит
Мрамор
Варовик
Цена/ Мерна единица Цена за 1 брой
Серия облицовка Глиц облицовка
Размери на барбекютата 120/70/215см
Размери на горивната камера (шир./дълб.) 82/48см
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Повърхност Глиц (релефна)
Размери на чешмите 120/60/135см
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Продуктите ни са ръчна майсторска изработка, направени от хора (каменари - занаятчии).
Препоръчително лепило за монтаж Сиво полимерно лепило ФЛЕКСИ (за силиконов пистолет)
Защита, задължително импрегниране и поддръжка (Импрегнатор на британския производител LTP) За защита срещу попиване на вода: Универсален импрегнатор за камък (LTP или АКЕМИ)
За защита срещу попиване на вода и мазнини: Импрегнатор за камък Матстоун H2O
За защита и подсилване на цвета: Импрегнатор "Мокър ефект"

ВАШЕТО СВЕТЛО РЕШЕНИЕ ЗА КУХНЕНСКО ОФОРМЛЕНИЕ


Перфектната градинска лятна кухня включва плот за работа, мивка за почистване и измиване и барбекю за печене, така че всичко важно около готвенето да се случва на едно място.

Солиден, светъл и хармоничен градинският сет глиц ви дава точно това с възможна комбинация от средно барбекю Глиц (120 см), външна мивка глиц (120 см) и плот глиц (120 см).

По индивидуален проект са възможни различни съчетания с всички модели Барбекюта или Барбекюта-Пещи или с Фурна-Пещ Глиц. Целта е да имате модерна и практична кухня, която да ви радва и събира с най-близките.

 


Важно е да знаете, че изделията от градинския сет Глиц са:

  • с облицовка от истински естествен оформен камък серия Глиц (ръчна майсторска изработка);
  • с барбекю, чиято горивна камера е изградена от огнеупорни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • от армирани модулни панели ръчна изработка от бетон и облицовани с оформен естествен камък Глиц;
  • с барбекю или пещ за употреба навън и на открито;
  • от панели, подредени върху 3 палета за удобен и изгоден палетен транспорт (1бр. барбекю, 1бр. мивка и 1бр. плот);
  • с възможност за удължаване на комина на барбекюто с добавяне на КОМИННИ ТЕЛА ГЛИЦ;
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с подробна инструкция за монтаж.


Всеки градински сет за лятна кухня е по индивидуален проект и заявка. За да предоставим оферта, срок на изпълнение и цена на транспорт, трябва да се свържете с нас на тел. 0898 461 913, за да уточним предварително всички детайли, като изделия, облицовка, подредба, аксесоари и т.н.

Изпратете ни заявка чрез този формуляр и ние ще се свържем с вас при първа възможност.
 


При запитване – споделете ни вашия избор на изделия: малко ББК с ширина 100 см, средно ББК с ширина 120 см или Голямо ББК с ширина 153 см, както и вашия перфектен начин на подредба. Ще ви отговорим с пълна оферта с цена, транспорт и срок на изпълнение. Или начертайте на ръка скица на вашето място за лятна кухня и ни я изпратете по имейл (info@raimar-bg.com) или Viber (0898 461 913) и ние ще ви изпратим нашето предложение. A да добавим ли и каменна пещ в същия стил?

 


Практична употреба и модулен монтаж

 

Начин на употреба: Барбекютата се използват за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалването трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара и след нагорещяването й се подреждат подготвените продукти. По време на печене не е препоръчително угасване на огъня (обилно) с вода, а само с пръсване.
Не е препоръчително каменното барбекю да се използва като печка/ камина за отопление, както да се пали в горивната камера продължителен и силен огън с много дърва.

 

Приблизително време за монтаж от 2-3 начинаещи: 8 – 9 ч. (без да е включено времето за водосвързване на мивката)

 

Инструкция за монтаж: Важно условие да монтирате правилно и лесно Вашите градински изделия е площадката. Тя трябва да бъде стабилна, добре подравнена и нивелирана. Елементите на изделията се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас C2. Необходимото количество лепило е 40 кг.

Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасяне на лепилото, за да се получи добро слепване. Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24 ч. според сезона) градинският сет е готово за употреба.

 


Нашите полезни съвети

 

За лесно почистване и поддръжка на кухненските повърхности препоръчваме импрегнатор „Без петна“. Специален продукт на органична основа, осигуряващ изключителна защита от вода и мазнини, подходящ за всички градински изделия на Раймар, облицовани с камък, както и за кухненски плотове от мрамор, гранит и варовик. Безопасен за хранителни продукти.

Хапването и готвенето на открито сред любими хора отваря както апетита, така и сърцата ни, зарежда ни с енергия и хубави емоции, прави ни по-здрави и спокойни, поради простия факт, че сме заедно и се наслаждаваме на компанията и вкусната храна.

Готвенето не е самотно занимание и е много по-забавно и приятно, когато включите семейството, приятелите, гостите и заедно усетите сладостта от простите неща и очарованието на домашната кухня. Към кухнята може да добавите и комбинация от маса с две пейки и така ще се сдобиете с пълно оборудване за много прекрасни вечери под звездите с аромат на скара на жар.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.