Барбекю мини малко – Стандарт

SKU: 1/1/12: Цена с ДДС за 1 брой
392 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер: 1/1/12
Видове размери: вис.: 123см/ шир.: 60см/ дълб.: 50см
Тегло: 180кг
Опаковка: 1бр. Мини малко барбекю се опакова върху 1 европалет
Цена: 392лв. с ДДС за 1бр.
392.00 лв
Барбекю мини малко – Стандарт 1
392 лв
Наличност Със срок на производство 1 месец
Материал Гнайс
Цена/ Мерна единица Цена за 1 брой
Серия облицовка Стандарт
Размери на барбекютата 123/60/50см
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Повърхност Естествена
Естествен камък Пясъчнозлатист
Сиво-син
Единично тегло 180кг

КОГАТО МАЛКОТО ЗНАЧИ МНОГО

 

Нищо не може да спре желанието за вкусна храна, приготвена на барбекю.
Барбекю мини малко Стандарт е създадено точно за онези, които не разполагат с достатъчно пространство или са с ограничен бюджет, но са с неограничено желание да се хранят здравословно и да споделят това с близки и приятели.
За тях малкото значи много – възможности за вкус и аромат, за споделеност и наслада, за неподправена естетика и атмосфера в компанията на естествен камък.

 


Важно е да знаете, че барбекюто – мини малко Стандарт е:

  • с горивна камера от огнеупорни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • с армирани панели от бетон и облицовани с естествен камък /майсторска ръчна изработка/;
  • с включен панел за основа, което позволява директен монтаж и върху трева (без да е нужна особена подготовка на площадката освен да е подравнена);
  • с панели, подредени върху евро палет за лесен транспорт;
  • с включена метална скара, която се поставя в двата улея на страниците, след като жарта е готова. Улеите са на две нива;
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с инструкция и схема за сух монтаж само с дюбели и болтове.

 


Практична употреба и бърз монтаж

 

Барбекюто с облицовка от естествен камък се използва за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалването трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара и след нагорещяването ѝ се подреждат подготвените продукти. По време на печене не е препоръчително угасване на огъня (обилно) с вода, а само с пръсване.

Не е препоръчително каменното барбекю да се използва като печка/ камина за отопление, както и да се пали в горивната камера продължителен и силен огън с много дърва.

 

Моделът е супер функционален с бързия си и елементарен монтаж – само с дюбели, шпилки и болтове. Приблизително време за монтаж от 2 начинаещи е 1 – 2 часа. Моделът не изисква площадка, върху която да се монтира, приложим е върху всякакви стабилни повърхности.

 


Нашите полезни съвети

 

Всяко пространство, дори ограниченото, може да придобие нови измерения с подходяща декорация или приятно озеленяване. Вашето мини пространство за почивка и радост на душата може да носи дори средиземноморско усещане с бели овални камъчета от мрамор Тасос.

Нежни саксии, пъстри цветя, бели камъчета в тях и около тях – оазис възможен дори в градска среда. Още едно доказателство, че малкото може да означава много.


Още за БАРБЕКЮТАТА от Раймар тук…


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.