Черна лава на тон - чакъл 10-16мм

Раймар - гр. Кресна
SKU: 2/12/90 | Цена на тон | Price per tonne
900 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на черна лава на тон - чакъл 10-16мм: 2/12/90
Видове размери: 10-16мм
Тегло: Голям чувал бигбег : 1т
Опаковка: Когато опаковката е в бигбег, палето е с размери 100/120см с височина 110см.
Цена: Цена в опаковка голям чувал бигбег: 900 лв./тон с ДДС
Минимално количество на поръчка в опаковка бигбег: 1 тон
900.00 лв
Черна лава на тон - чакъл 10-16мм 1
900 лв
Наличност В наличност
Цена/ Мерна единица Цена за 1 тон
Опаковка Бигбег
Макс. тегло на пале Бигбег = 990кг
Цена на транспорт до адрес в България 110лв. за 1 палет с нест. размери до 1т + опц. 2% такса "Наложен платеж"
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Не е възможно предварително сортиране по цвят или калибър, както и предпочитания на нюанси, шарки или окраски в цветовете на камъка.


Чакълът от черна лава предлага няколко предимства и разнообразни начини на употреба в градинския пейзаж:

Естетика: Черният чакъл от лава има интензивен черен цвят, който придава елегантност и модерен вид на ландшафтния проект. Създава драматичен контраст с разнообразието от цветовете на растенията и другите елементи в градината.

Издръжливост и дълготрайност: Черният чакъл от лава е издръжлив и устойчив на различни метеорологични условия, включително UV лъчи, дъжд и вятър. Той не избледнява и не гние с времето, което го прави отличен избор за дългосрочна употреба.

Добра дренираща способност: Порестата структура на черния чакъл от лава позволява на водата да преминава свободно през него, което го прави идеален за използване в зони, които изискват добра дренажна система, като например около растения с високи изисквания за влага или в зони с често влошаващи се климатични условия.

Подходящ за различни приложения: Черният чакъл от лава може да се използва за различни цели в ландшафтния проект, включително за покриване на градински пътеки, създаване на подложка за декоративни елементи като саксии или фонтани и за създаване на декоративни площи около водни елементи или цветни градини.

Минимална поддръжка: Черният чакъл от лава изисква минимална поддръжка след полагане. Почиства се лесно с помощта на метла, духалка или вода при нужда.

Екологичност: Тъй като е естествен материал, чакълът от черна лава е екологично чист избор, който не нанася вреда на околната среда и е устойчив на разлагане. Това го прави предпочитан избор за търсещите екосъобразен начин на живот и природна заобикаляща среда.

Черният чакъл от лава е универсален и стилен материал, който може да преобрази и подобри визията и функционалността на всяка градина.

При полагане е важно да се положи агротекстил или геотекстил под настилката с лава, за да се ограничи поникването на плевели.

Алтернативните ни продукти са:


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.