Овални камъчета Дъга на тон в голям чувал (бигбег)

SKU: 2/12/37: Цена за 1 тон | VAT incl.
820 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на овални камъни Дъга в опаковка голям чувал бигбег: 2/12/37
Видове размери: Фракция: 1-3, 3-6, 6-8, 8-13см 
Тегло: Голям чувал бигбег: 1т
Опаковка: Когато опаковката е в бигбег, палето е с размери 100/120см с височина 110см.
Цена:  Цена в опаковка голям чувал бигбег: 820лв./тон с ДДС
820.00 лв
Овални камъчета Дъга на тон в голям чувал (бигбег) 1
820 лв
Материал Пясъчник
Цена/ Мерна единица Цена за 1 тон
Опаковка Бигбег
Макс. тегло на пале Бигбег = 990кг
Повърхност Опесъчена (тъмбъл)
Цена на транспорт до адрес в България 110лв. за 1 палет с нест. размери до 1т + опц. 2% такса "Наложен платеж"
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Не е възможно предварително сортиране по цвят или калибър, както и предпочитания на нюанси, шарки или окраски в цветовете на камъка.


Камъчетата Дъга са красота на природата. Те са от естествен камък пясъчник.

Опесъчават се в машини, за да са обли, гладки и нежни на пипане.

Всяко едно е уникално по шарки, като общата цветова гама е в бежови, оранжеви и кремави тонове с ръждиви ивици.

Речните камъчета Дъга са фракция с размери 1-3, 3-6, 6-8, 8-13см и цената им се определя на кг. Разходата норма за 1кв.м е около 80 -120кг/кв.м в зависимост от търсената дебелина на покритие.

Минимално количество на поръчка в опаковка бигбег: 1 тон

Добре дошли в света на красотата и естетиката с нашите малки обли камъчета в прекрасен шарен цвят "Дъга". Тези камъчета предлагат изключителна възможност за красива декорация във вашия двор и градина, като добавят уникален и естествен вид към вашия екстериор.

Нашият продукт "Дъга" предлага разнообразие от камъчета в бежов, но и в живи и ярки цветове, създавайки неповторима и уникална комбинация от оттенъци. Тези шарени камъчета придават живост и характер на вашата декорация, като същевременно подчертават красотата на природата.

 

Четири размера за разнообразие:

Предлагаме малки обли камъчета в три различни размера, подходящи за различни видове декорация и приложения във вашата градина и двор. Размерите варират от 1 до 3 см, от 3 до 6 см, 6 до 8 см и от до 8 до 13 см, което ви позволява да създадете уникални и креативни дизайни, съобразени с вашите предпочитания и нужди.

 

Приложение:

Нашите малки обли камъчета "Дъга" могат да бъдат използвани за различни декоративни цели във вашия външен екстериор. Те са идеални за полагане около цветни лехи, изграждане на пътеки, оформяне на градински бордюри или декорация на водни елементи като фонтани и езера.

 

Полагане:

Полагането на малките обли камъчета "Дъга" е бързо и лесно. Просто изсипете в желаната конфигурация върху подготвената повърхност.  За да постигнете стабилност, препоръчваме да сложите дебел слой от по-малки камъчета (чакъл), след което да добавите по-големи камъчета отгоре. Не забравяйте агротекстила, който ще предотврати появата на плевели.

 

Малките обли камъчета "Дъга" изискват минимална поддръжка. Редовно почистване с  духалка или гребло ще свежест на вашата декорация.

С малките обли камъчета в бежов, шарен цвят "Дъга", вашият двор или градина ще се превърнат в истински рай за очите. Независимо дали търсите декорация за пътеки, бордюри или водни елементи, нашите камъчета са идеалното решение за вашия ландшафт. 


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.