Червена мозайка/ чакъл в чувал (22кг)

Изчерпано
SKU: 4/1/216 : Цена за 1 брой с ДДС | VAT incl.
6.6 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер: 4/1/216
Видове размери: 6-10мм и 10-16мм
Опаковка: чувалче 22кг
Цена: 6,60лв. с ДДС за 1бр. /22кг
6.60 лв
Червена мозайка/ чакъл в чувал (22кг) 1
6.6 лв
Материал Пясъчник
Цена/ Мерна единица Цена за 1 чувалче
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Повърхност Естествена
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Не е възможно предварително сортиране по цвят или калибър, както и предпочитания на нюанси, шарки или окраски в цветовете на камъка.


Търсим места, където ни е приятно, където можем да се насладим на спокойствие и да споделим хубави моменти със семейство и приятели.

Където да се порадваме на слънчевата милувка или на съблазнителната сянка.

Естествените материали обогатяват светоусещането ни, защото човек несъзнателно търси природата.

Украсете градината си с червена декоративна мозайка от естествен камък пясъчник! Ще получите красив цветен акцент с енергията на земята.

Опаковаме червения чакъл в чувалчета и го изпращаме с бюджетна палетна доставка до адрес в цяла България. Мозайката е каменен чипс с голямо приложение в градината.

С тази каменна декорация лесно ще впечатлите съседите и ще разкрасите двора си по наистина различен начин и с естествени материали от природата.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.