Кош за отпадъци

SKU: 1/7/1: Цена за 1 брой | VAT incl.
348 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на бетонен кош за отпадъци Стандарт: 1/7/1
Видове размери: вис.: 66см/ диаметър: 43см/ φ: 30см
Тегло: 150кг
Опаковка: Пале
Цена: 348лв. с ДДС за 1бр.
348.00 лв
Кош за отпадъци 1
348 лв
Материал Гнайс
Цена/ Мерна единица Цена за 1 брой
Серия облицовка Стандарт
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Повърхност Естествена
Естествен камък Пясъчнозлатист
Сиво-син
Единично тегло 150кг
Цена на транспорт до адрес в България 69,80лв. за 1 европалет до 500кг + опц. 2% такса "Наложен платеж"
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Продуктите ни са ръчна майсторска изработка, направени от хора (каменари - занаятчии).
Защита, задължително импрегниране и поддръжка (Импрегнатор на британския производител LTP) За защита срещу попиване на вода: Универсален импрегнатор за камък (LTP или АКЕМИ)
За защита срещу попиване на вода и мазнини: Импрегнатор за камък Матстоун H2O
За защита и подсилване на цвета: Импрегнатор "Мокър ефект"


Важно и практично, но често забравяно изделие в градината е кошът за отпадъци – ето едно нещо, за което не мислим като за красив аксесоар, но то може бъде точно такова, когато е изработено от истински естествен камък.

Върши и чудесна работа като градинска саксия за големи растения или храсти и създаване на прекрасен цветен кът със зеленина.

Външните кошовете, облицовани с истински камък, са здраво, красиво и чисто допълнение към двора, градината, училището или в парка. Те са тежки, масивни, направени от цимент и арматура, конструирани да красят и издържат както промените на времето, така и човешката намеса. Всеки кош е оборудван с метален вътрешен контейнер за лесно почистване и поддръжка.

Външните кошчета от стоманобетон са ръчна майсторска изработка. Каменната красива облицовка допринася за богатата декорация към архитектурния облик на частния дом или градска градина. Прекрасно се съчетават с всички продукти на Раймар – серия Стандарт (барбекютаградински чешми или комплектите „Лятна кухня").


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.