Градински сет Стандарт

SKU: 15/1/1: Цена с ДДС за 1 брой | VAT incl.
(0 Отзиви)
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
Продуктов номер на градински сет - лятна кухна серия Стандарт: 15/1/1
Видове размери: Градинският сет Стандарт в комбинация със Средно барбекю е с ширина 3,6м.
Тегло: 1500кг
Опаковка: 3 палета
Цена: Цената се определя според моделите, подредбата на изделията и облицовката, избрани от клиента. Оскъпяването за индивидуален проект е 15% над единичната продуктова цена.
Градински сет Стандарт 1
Наличност Със срок на производство
Материал Гнайс
Цена/ Мерна единица Цена за 1 брой
Серия облицовка Стандарт
Размери на барбекютата 120/70/215см
Размери на горивната камера (шир./дълб.) 82/48см
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Повърхност Естествена
Естествен камък Пясъчнозлатист
Сиво-син
Размери на чешмите 120/60/135см
Единично тегло 1500кг
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Продуктите ни са ръчна майсторска изработка, направени от хора (каменари - занаятчии).
Препоръчително лепило за монтаж Сиво полимерно лепило ФЛЕКСИ (за силиконов пистолет)
Защита, задължително импрегниране и поддръжка (Импрегнатор на британския производител LTP) За защита срещу попиване на вода: Универсален импрегнатор за камък (LTP или АКЕМИ)
За защита срещу попиване на вода и мазнини: Импрегнатор за камък Матстоун H2O
За защита и подсилване на цвета: Импрегнатор "Мокър ефект"

РЕШЕНИЕТО ЗА ПЪЛНА ГРАДИНСКА ИДИЛИЯ


Градинският сет е всичко, което можете да пожелаете за лятната си кухня.

Най-оптималното решение включва Средно БарбекюВъншна мивка и Плот серия Стандарт. Външната мивка може да бъде с корито алпака или с циментово корито по избор на клиента. По индивидуален проект са възможни различни комбинации с всички модели Барбекюта или Барбекю-Пещ.

Каменните ни плотове допълват свободата и удобството при работата на открито. Те се предлагат в два варианта – с рафт или без рафт.

 


Важно е да знаете, че Градинският сет Стандарт е:

  • с облицовка от истински естествен камък серия Стандарт (ръчна майсторска изработка);
  • с барбекю, чиято горивна камера е изградена от термо – тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • с барбекю или пещ за външна употреба навън и на открито;
  • от армирани модулни панели от бетон и облицовани с неоформен естествен камък Пясъчнозлатист и Сиво-син гнайс – серия Стандарт;
  • от панели, подредени върху палета за удобен и изгоден транспорт (обикновено са 1бр. барбекю, 1бр. мивка и 1бр. плот);
  • с възможност за удължаване на комина на барбекюто с добавяне на КОМИННИ ТЕЛА (въздуховоди);
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с подробна инструкция за монтаж.

 

Най-добре е да се свържете с нас по тел., за да уточним всички детайли за офертата (видове изделия, подредба, аксесоари, транспорт и т.н.). И след това ние ще отговорим по Вайбър с нашето предложение.


Изпратете ни заявка чрез този формуляр и ние ще се свържем с вас при първа възможност.Практична употреба и модулен монтаж

 

Начин на употреба: Барбекютата се използват за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалването трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара и след нагорещяването й се подреждат подготвените продукти. По време на печене не е препоръчително угасване на огъня (обилно) с вода, а само с пръсване.
Не е препоръчително каменното барбекю да се използва като печка/ камина за отопление, както и да се пали в горивната камера продължителен и силен огън с много дърва.

 

Приблизително време за монтаж от 2-3 начинаещи: 8 – 9 ч. (без да е включено времето за водосвързване на мивката)

 

Инструкция за монтаж: Важно условие да монтирате правилно и лесно вашите градински изделия е площадката. Тя трябва да бъде стабилна, добре подравнена и нивелирана. Елементите на изделията се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас C2. Необходимо количество лепила за монтаж е 35 кг.

Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасяне на лепилото, за да се получи добро слепване. Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24 ч. според сезона) градинският сет е готово за употреба.

 

 


Нашите полезни съвети

 

Поръчайте си тротоарни плочки, за да решите въпроса с нивелираната площадка елегантно, без разправии и в удачно съзвучие. Красиви и стабилни, те ще осигурят на градината ви чистота и лесна поддръжка.

 

Ако допълните градинския си сет с маса с 2 пейки в същия забележителен дизайн, получавате пълно оборудване за прекрасни вечери под звездите с аромат на скара на жар. Създайте си свое място със силна притегателна сила за навън в градината, което с гордост да споделяте.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.