Тротоарни плочки Стандарт

SKU: 4/2/10: Цена за 1 брой с ДДС
9 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на тротоарни плочки с естесвен камък серия Стандарт: 4/2/10
Видове размери: 40см/ 40см с деб. 4см
1кв.м = 6,25бр. плочки
Тегло: 14кг/1бр.
Опаковка: макс. 50бр. / 1 пале
Цена: 9лв. с ДДС за 1 бр.
Отзиви от наши клиенти:
9.00 лв
Тротоарни плочки Стандарт 1
9 лв


Красивата и издръжлива настилка е едно от нещата, по които се познава спретнатият двор – знае се, че добрият стопанин и градинар държи както на поддържаната градина, така и на пътеките, които ни водят сред нея.

Тротоарните плочки са идеалното решение както за чиста, равна и здрава подова настилка, така и за красива градинска пътека. Те са армирани и са с дебелина 4см. Монтират се върху трамбована и нивелирана повърхност и не е необходима циментова основа.

1кв.м = 6,25бр. плочки. Цената е за 1 брой, 1 плочка с размери 40/40см.

Плочките се произвеждат ръчно, в калъп с качествен армиран бетон (не са серийно производство на пресоваща вибромашина). Ръчната майсторска изработка се вижда в красивата подредба и естетика на каменните плочи. Повърхността е гладка, изпилена с ъглошлайф, а фугите са ръчно писани с декоративна черна линия.

Плочките са с покритие вграден естествен камък (ръчна изработка) и са в синхрон с градински изделия серия Стандарт на Раймар.


Как се поставят тротоарните плочки:

  1. Почистете предвиденото място и издълбайте около 10см от почвата.
  2. Напълнете с пясък и трамбовайте много добре. Заравнете повърхността.
  3. Започнете поставянето на тротоарните плочки с циментов разтвор за стабилна връзка с основата, като добре притискате и изравнявате с гумен чук. Нивелирайте на всяка стъпка.
  4. Фугирайте плочките със сива фугираща смес за външни условия.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.