"Много съм доволен, супер се получи."

"Много съм доволен, супер се получи."

апр 03, 2024


"Много съм доволен, супер се получи" - от град София.

Клиентите ни от град София избраха облицовка Тасос Глиц за своята колона в дневната. Едно елегантно решение, което внася средиземноморско усещане за прохлада и спокойствие.

Облицовката Тасос Глиц от бял мрамор е изключително податлива на всевъзможни комбинации с други материали и текстури. Тя е ненатрапчива и автентична и е подходяща за колони, ниши, камини, цели стени, веранди. 

Предлага се и във вариант залепени на панел с размери 15/60см.

Бялата каменна облицовка е с ярък бял цвят и блести под пряка слънчева светлина. Това придава стилно и изискано усещане и въздейства на сетивата по неповторим мраморен начин.

Нашите каменари проявяват завидно майсторство и внимание към детайлите, за да създадат релефна обработка чукан глиц, която допълва красотата на белия мрамор Тасос. Тази техника не само добавя текстура и измерение към всяка плочка, но и придава характер и уникалност на всяко пространство.

За да отговорим на разнообразните изисквания на нашите клиенти, облицовката за стени от бял мрамор Тасос с релефна обработка чукан глиц е налична в различни размери. Нашите плочки се предлагат с фиксирана ширина от 7 см или 10 см, като дължината им е произволна. Този гъвкав подход позволява на нашите клиенти да променят динамиката на пространството, като изберат подходящия за тях размер или като комбинират двата размера за нуждите на своите уникални проекти.

Разгледайте и още варианти за каменни облицовки ГЛИЦ:

Анастасия Глиц

Травертин Микс Глиц

Сиво - сини Глиц оформени плочиПри възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: