Анастасия ГЛИЦ оформени плочи

SKU: 2/18/46 | Цена на кв.м с ДДС
39 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на оформени плочи за облицовка на стена от бял мрамор Анастасия ГЛИЦ: 2/18/46
Видове размери: 7хL с шир. 7см на свободна дължина
Тегло: 50кг/1кв.м
Опаковка: Пале
39.00 лв
Анастасия ГЛИЦ оформени плочи 1
39 лв
Материал Мрамор
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Макс. тегло на пале 20кв.м = 990кг
Повърхност Глиц (релефна)
Естествен камък Анастасия


Мрамор Анастасия е бял гръцки мрамор с кафяви нишки, дискретни блестящи частици и светло-сиви отенъци.

Истинско бижу за всяко помещение, той очарова с естествената красота на природния рисунък. Кафявите жилки успешно кореспондират с дървени мебели, паркет или дограма. Придава по-скоро усещане за луксозна чистота и модерен стил, отколкото за автентичен народен бит.

Мраморните плочки имат безброй приложения. Използват се често за облицовка на стени, а в кухнята ще го видите като гръбче над плота и също за облицовка на камини. Подходящ е за вътрешна и външна облицовка на фасади, колони, камини, вътрешни комини в апартамент, къща  или офиси. Размерите на плочките са с фиксирана ширина 7см на свободна дължина.

Някога мраморът е бил много скъп и разточителен материал, заради сложното му добиване, транспорт и т.н., но днес имате възможност да избирате от различни видове и категории продукти на всякакви цени.

Монтажът е толкова важен, колкото и изборът на най-подходящия камък за вашия проект. След разопаковане, плочките трябва да се почистят и подсушат добре. За залепване препоръчваме еластично, бързосъхнещо лепило, което е подходящо и за външна употреба.

Мраморът е здрав и устойчив естествен камък, но за по-дълъг живот трябва да следвате 3 процедури: почистване, импрегниране и последваща поддръжка с правилните продукти за естествен камък на немската фирма АКЕМИ.

Вижте още: Первази и стъпала от полиран мрамор Анастасия с дебелина 2см или 3см по размери зададени от клиента…


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.