Тасос ГЛИЦ оформени плочи

SKU: 2/18/37 | Цена на кв.м с ДДС | VAT incl.
48 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на оформени плочи за облицовка на стена от бял мрамор Тасос ГЛИЦ: 2/18/37
Видове размери: 7xL или 10хL (с ширина на плочките 7см или 10хL на свободна дължина)
Тегло: 50кг / 65кг за 1кв.м
Опаковка: Пале
Отзиви от наши клиенти:
48.00 лв
Тасос ГЛИЦ оформени плочи 1
48 лв
Материал Мрамор
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Макс. тегло на пале 20кв.м = 990кг
Повърхност Глиц (релефна)
Естествен камък Тасос
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Рязаните, оформени, каменни плочи са с номинални размери с толеранс до ± 3мм (не са калибровани).
Винаги планирайте аванс от 10% върху чистата квадратура.
Продуктите ни са ръчна майсторска изработка, направени от хора (каменари - занаятчии).
Не е възможно предварително сортиране по цвят или калибър, както и предпочитания на нюанси, шарки или окраски в цветовете на камъка.
Препоръчително лепило за монтаж Циментово лепило клас C2TES1: C - циментово 2 - подобрени якостни показатели T - фиксиращo, против приплъзване E - с удължено отворенo време S1 - еластично, при линейни разширения (+ добавка ТРАС срещу появата на соли/ ефлоресценция)
За бели и светли материали: бяло циментово лепило СуперФикс Флекс C2TE BAUMASTER
За интериор: сиво циментово лепило ЕвроколФикс C2Т
За екстериор и интериор: сиво циментово лепило МегаФлекс C2TES1 BAUMASTER
Защита, задължително импрегниране и поддръжка (Импрегнатор на британския производител LTP) За защита срещу попиване на вода: Универсален импрегнатор за камък (LTP или АКЕМИ)
За защита срещу попиване на вода и мазнини: Импрегнатор за камък Матстоун H2O
Винаги почиствайте естествения камък само с PH-неутрални препарати (LTP)
За защита и подсилване на цвета: Импрегнатор "Мокър ефект"


Раймар ЕООД предлага на своите клиенти интериорна облицовка от гръцкия мрамор Тасос глиц с размери насипно 7xL/ 10хL с шир. 7см/ 10xL на свободна дължина.

Предлага се и във вариант залепени на панел с размери 15/60см.

Насипните плочки се лепят една по една на стената. При  желание евентуалните фуги може да се запълнят с бял цимент или бяла фугираща смес.

Бялата каменна облицовка е с ярко лъскав бял цвят и блести под пряка слънчева светлина. Това придава стилно и изискано усещане и въздейства на сетивата по неповторим мраморен начин.

В домовете ни протича голяма част от живота ни. Те са мястото, където се презареждаме с енергия, преди да се устремим към следващото предизвикателство.
Избирайки естествен камък, ще внесете природна мекота и глиц текстура; ще си създадете безопасно, красиво и устойчиво пространство, което отговаря на начина, по който искате да живеете, а именно в хармония с природата.

Още снимки на реализирани проекти…

Обработеният камък глиц се използва за облицовка на вътрешни стени, колони и декорации. Бързо се превърна в популярен и много предпочитан вариант за класен и впечатляващ интериор.

Естественият камък е здрава, устойчива на натиск облицовка, шумо- и топлоизолираща, пожароустойчива (клас А1) и е природен, екологично чист продукт.

Като производител на камъка, с гордост представяме нашата невероятна облицовка за стени от бял мрамор Тасос, обогатена с уникална релефна обработка чукан глиц. Ние, като български производител, сме посветени на високо качество и изключителна естетика, като съчетаваме най-доброто от природните материали с изкуството на нашите майстори.

Белият мрамор от остров Тасос е символ на безупречност и разкош, носейки в себе си уникалната белота и атмосфера на острова. Искрящият бял цвят на мрамора Тасос е покрит с изключителна яркост и светлина, което прави всяка плочка уникална и впечатляваща.

Релефна обработка чукан глиц:

Нашите каменари проявяват изключително майсторство и внимание към детайлите, за да създадат релефна обработка чукан глиц, която допълва красотата на белия мрамор Тасос. Тази техника не само добавя текстура и измерение към всяка плочка, но и придава характер и уникалност на всяко пространство.

За да отговорим на разнообразните изисквания на нашите клиенти, облицовката за стени от бял мрамор Тасос с релефна обработка чукан глиц е налична в 2 различни размери. Нашите плочки се предлагат с фиксирана ширина от 7 см или 10 см, като дължината им е произволна. Този гъвкав подход позволява на нашите клиенти да създадат персонализирани дизайни, които отговарят на техните индивидуални предпочитания.

Облицовката за стени от бял мрамор Тасос с релефна обработка чукан глиц е идеално решение за частни клиенти с къщи, които ценят високото качество и изисканата естетика. Нашите продукти са подходящи за всяко помещение в дома - бани, кухни, холове, спални и други. Независимо дали се използва във вътрешни или външни пространства, този продукт ще придаде на всеки интериор елегантност и стил.

Като производител на камъка, ние сме горди да предложим облицовка за стени от бял мрамор Тасос с релефна обработка чукан глиц, която превръща всяко пространство в произведение на изкуството. Съчетанието от изключителната красота на белия мрамор и уникалния релеф на чукания глиц прави този продукт незаменим в интериорния дизайн. Нашите клиенти могат да бъдат сигурни, че с тази облицовка за стенна декорация ще получат не само висококачествен продукт, но и изключително изящно и разкошно пространство.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.