Тасос ГЛИЦ оформени плочи

SKU: 2/18/37 | Цена на кв.м с ДДС
48 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на оформени плочи за облицовка на стена от бял мрамор Тасос ГЛИЦ: 2/18/37
Видове размери: 7xL или 10хL (с ширина на плочките 7см или 10хL на свободна дължина)
Тегло: 50кг / 65кг за 1кв.м
Опаковка: Пале
Отзиви от наши клиенти:
48.00 лв
Тасос ГЛИЦ оформени плочи 1
48 лв
Материал Мрамор
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Макс. тегло на пале 20кв.м = 990кг
Повърхност Глиц (релефна)
Естествен камък Тасос


Раймар ЕООД предлага на своите клиенти интериорна облицовка от гръцкия мрамор Тасос глиц с размери насипно 7xL/ 10хL с шир. 7см/ 10xL на свободна дължина или залепени на панел с размери 15/60см.
Насипните плочки се лепят една по една на стената. При  желание евентуалните фуги може да се запълнят с бял цимент.

Бялата каменна облицовка е с ярко лъскав бял цвят и блести под пряка слънчева светлина. Това придава стилно и изискано усещане и въздейства на сетивата по неповторим мраморен начин.

В домовете ни протича голяма част от живота ни. Те са мястото, където се презареждаме с енергия, преди да се устремим към следващото предизвикателство.
Избирайки естествен камък, ще внесете природна мекота и глиц текстура; ще си създадете безопасно, красиво и устойчиво пространство, което отговаря на начина, по който искате да живеете, а именно в хармония с природата.

Още снимки на реализирани проекти…

Обработеният камък глиц се използва за облицовка на вътрешни стени, колони и декорации. Бързо се превърна в популярен и много предпочитан вариант за класен и впечатляващ интериор.

Естественият камък е здрава, устойчива на натиск облицовка, шумо- и топлоизолираща, пожароустойчива (клас А1) и е природен, екологично чист продукт.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.