Травин 60х30х1.5см | антикиран мрамор

SKU: 71/1/214 Цена за 1 кв.м | VAT incl.
45 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на плочки от антикиран мрамор Травин 60х30х1.5см71/1/214
Видове размери:  Плочки 61х30,5см. Дебелината е 1,5см.
Тегло: около 45 кг/ кв.м
Опаковка: Дървена каса
45.00 лв
Травин 60х30х1.5см | антикиран мрамор 1
45 лв
Наличност В наличност
Материал Мрамор
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Повърхност Антик
Естествен камък Травин
Тегло на кв.м 50-60кг/кв.м
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Рязаните, оформени, каменни плочи са с номинални размери с толеранс до ± 3мм (не са калибровани).
Винаги планирайте аванс от 10% върху чистата квадратура.
Продуктите ни са ръчна майсторска изработка, направени от хора (каменари - занаятчии).
Не е възможно предварително сортиране по цвят или калибър, както и предпочитания на нюанси, шарки или окраски в цветовете на камъка.
Препоръчително лепило за монтаж Циментово лепило клас C2TES1: C - циментово 2 - подобрени якостни показатели T - фиксиращo, против приплъзване E - с удължено отворенo време S1 - еластично, при линейни разширения (+ добавка ТРАС срещу появата на соли/ ефлоресценция)
За бели и светли материали: бяло циментово лепило СуперФикс Флекс C2TE BAUMASTER
За интериор: сиво циментово лепило ЕвроколФикс C2Т
За екстериор и интериор: сиво циментово лепило МегаФлекс C2TES1 BAUMASTER
Защита, задължително импрегниране и поддръжка (Импрегнатор на британския производител LTP) За защита срещу попиване на вода: Универсален импрегнатор за камък (LTP или АКЕМИ)
За защита срещу попиване на вода и мазнини: Импрегнатор за камък Матстоун H2O
Винаги почиствайте естествения камък само с PH-неутрални препарати (LTP)
За защита и подсилване на цвета: Импрегнатор "Мокър ефект"

Плочките от антикиран мрамор Травин с размер 60х30х1.5см са едно нетрадиционно превъплъщение на мрамора, което се отличава с деликатност и нежна смесица от слънчеви нишки и класически топъл бежов цвят. Могат да се ползват както в интериора, така и в екстериора на сградите поради техните уникални характеристики и естетическа привлекателност. В интериора, плочките от антикиран мрамор се използват често за облицовка на подове, стени и бани, където техните натурални текстури и топли цветове придават уют и топлина на пространството. Също така, те са популярен избор за камина и акцентни стени, където добавят светлина и стил.

В екстериора, плочките от антикиран мрамор Травин се използват за облицовка на фасади, пътеки, тераси и басейни, където техните устойчиви на атмосферни влияния свойства ги правят идеални за външни приложения. Техните природни цветове и текстури се вписват хармонично с природната среда, като придават естетика и красота на всяко пространство. 

Плочките от антикиран мрамор са изключително многофунционален материал, който се използва за създаване на красиви и функционални пространства както в интериора, така и в екстериора на сградите. 


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.