Плочки от термолющен гранит Санта Роса 60х30см

SKU: №3170: Цена за 1кв.м
84 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на плочки от термолющен гранит Санта Роса 60х30х1,8см: 3170
Видове размери:  Плочки 60/30см
Тегло: Около 55кг/кв.м
Опаковка: Пале
Цена:  84.00лв. с ДДСДебелината е 1,8см. Обработката на повърхността е термолющена.
84.00 лв
Плочки от термолющен гранит Санта Роса 60х30см 1
84 лв
Наличност В наличност
Материал Гранит
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Макс. тегло на пале 10-15кв.м = 990кг
Повърхност Термолющена (горена)
Естествен камък Санта роса


Гранитните плочи Санта Роса са в розовеещ, керемиден цвят, в топлата тоналност с типичната за гранита ситнозърнерста сива текстура.

Повърхността е термолющена (грапава). Дебелината е 1,8см.

Възползвайте се от възможността да ви изпратим безплатна мостра, за да наложите във вашия проект или заповядайте на място при нас в гр. Кресна.

Готовите плочки може да се комбинрат със стъпала от същия материал. Поръчайте си рязани по размери от термолющен сив гранит Санта Роса тук...


Термолющеният гранит за външна настилка предоставя:

  • Естествена красота: Готовите плочки от термолющен (горен) гранит се отличават с уникалната си топла естетика с матова, леко грапава повърхност. Този тип гранит предлага настилка, която комбинира наситен цвят и текстура, които ще придадат на външното ви пространство изискан вид.
  • Издръжливост при всякакви условия: Термолющеният гранит е изключително издръжлив и устойчив на всякакви атмосферни влияния. Той ще запази своята красота и структура дори при екстремни температури, влажност и UV лъчи, правейки го идеален за външна употреба.
  • Практични размери: Готовите плочки с размери 60/30 см и дебелина 1,8 см са проектирани с цел лесна инсталация и превъзходен външен вид. Техните стандартни размери правят процеса на настилка бърз и ефективен. Използването на термолющен гранит за външна настилка съчетава функционалност и стил, като ви осигурява дългосрочно и лесно за поддръжка решение.
  • Екологичност: Нашият термолющен гранит е екологичен продукт, който не нанася вреда на околната среда. Той е устойчив и може да се рециклира, като се спазват принципите на опазване на природните ресурси.
  • Подходящ за всяко пространство: Тези готови плочки са идеални за външни площи като тераси, дворове, градински пътеки и басейни, като придават стил и функционалност.
  • Подчертаване на уникалност: Термолющеният гранит е природен материал и всяка плочка е уникална по своя начин. Текстурата и нюансите на всяка плочка създават ефект на природна красота и оригиналност.

 За повече информация и за поръчка на термолющени гранитни плочки с размери 60/30 см и дебелина 1,8 см, не се колебайте да се свържете с нас. Ще помогнем.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.