Бежови обли камъчета 1-3см на чувал 25кг

SKU: 2/12/58 | Цена за 1 чувал/ 25кг
21.2 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер за бежови обли камъчета от пясъчник за градинска декорация: 2/12/58
Видове размери: Фракция: 1-3 см
Тегло: 25 кг
Опаковка: в чувалчета
Цена: Цена 21,20 лв./ чувал от 25 кг
21.20 лв
Бежови обли камъчета 1-3см на чувал 25кг 1
21.2 лв
Материал Пясъчник
Цена/ Мерна единица Цена за 1 чувалче
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Повърхност Естествена
Единично тегло 25кг
Цена на транспорт до адрес в България 69,80лв. за 1 европалет до 500кг + опц. 2% такса "Наложен платеж"
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Винаги планирайте аванс от 10% върху чистата квадратура.
Не е възможно предварително сортиране по цвят или калибър, както и предпочитания на нюанси, шарки или окраски в цветовете на камъка.


Бежовите обли камъчета с фракция 1-3 см са изключително подходящи за оформяне на градински площи, в които искаме да внесем лятно и топло излъчване по един лесен и много функционален начин. Те са от естествен камък пясъчник.


Предлагат се на чували от 25 кг иили в бигбег с тегло 1 тон.

Опесъчават се в машини, за да са обли, гладки и нежни на пипане.

Дребната фракция ги прави подходящи за алеи, градини, ивици от камъчета покрай огради и тераси, за алпинеуми и всякакви видове декоративни приложения. Тяхната текстура ще придаде на вашата градина хармоничен вид и средиземноморско звучене.

С кои други камъчета можем да ги комбинираме в нашата градина?

Разбира се, с фаворитите на лятото - белите камъчета или пък с овални камъчета "Дъга" ако искате да внесете още по-шарено и цветно настроение във вашата градина. 

Съвет: Използвайте агротекстил или агрофибър (покривало) против плевели под настилката от декоративни камъчета.

Полагане:

Полагането на малките обли камъчета е бързо и лесно. Просто изсипете в желаната конфигурация върху подготвената повърхност За да постигнете стабилност, препоръчваме да сложите дебел слой от по-малки камъчета (чакъл), след което да добавите по-големи камъчета отгоре. 

Малките бежови обли изискват минимална поддръжка. Редовно почистване с  духалка или гребло ще свежест на вашата декорация.

С малките обли камъчета в бежов вашият двор или градина ще се превърнат в истински рай за очите. Независимо дали търсите декорация за пътеки, бордюри или водни елементи, нашите камъчета са идеалното решение за вашия ландшафт. 


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.