Червена мраморна мозайка/ чакъл на тон в голям чувал (бигбег)

SKU: 4/1/119 | VAT incl.
440 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на Червена мраморна мозайка/ чакъл на тон в голям чувал (бигбег): 4/1/119
Видове размери: 12-20 мм
Тегло: Голям чувал бигбег : 1т
Опаковка: Когато опаковката е в бигбег, палето е с размери 100/120см с височина 110см.
Цена: Цена в опаковка голям чувал бигбег: 440лв./тон с ДДС
Минимално количество на поръчка в опаковка бигбег: 1 тон
440.00 лв
Червена мраморна мозайка/ чакъл на тон в голям чувал (бигбег) 1
440 лв
Материал Мрамор
Опаковка Бигбег
Макс. тегло на пале Бигбег = 990кг
Повърхност Естествена
Единично тегло 990кг
Цена на транспорт до адрес в България 110лв. за 1 палет с нест. размери до 1т + опц. 2% такса "Наложен платеж"
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Винаги планирайте аванс от 10% върху чистата квадратура.
Не е възможно предварително сортиране по цвят или калибър, както и предпочитания на нюанси, шарки или окраски в цветовете на камъка.


Червенaта мраморна мозайка е в цвят, който е комбинация от бордо и пепел от рози.

Червенaта мраморна мозайка е трошенокаменен инертен материал за полагане на външна настилка, както и за насипване с цел градинска декорация.

Предлага се и в опаковка чувалчета по 22кг.

Чакълът е от мрамор, с произход Гърция. Мраморният чакъл е популярен материал в строителството и ландшафтния дизайн поради своите уникални свойства и естетичен вид. Използването на мраморен чакъл носи редица предимства, които го правят предпочитан избор за различни проекти. Ето някои от основните ползи от употребата му:

Мраморният чакъл има елегантен вид, който придава на всяко пространство изтънченост и стил. Наличен в разнообразие от цветове и размери, той позволява създаването на уникални и впечатляващи визуални ефекти в градините, алеите и около сградите.

Мраморът е твърд и издръжлив материал, който не се разрушава лесно под въздействието на атмосферните условия. Този тип чакъл не се износва бързо, което го прави икономически ефективен избор в дългосрочен план, тъй като не изисква честа подмяна или поддръжка.

Отличен дренаж

Мраморният чакъл има добра дренажна способност, което предотвратява задържането на вода и образуването на локви. Това го прави идеален за използване в зони с висока влажност или в проекти, където добрата водопропускливост е от съществено значение.

Екологичност

Мраморният чакъл е натурален продукт, който не съдържа вредни химикали. Той е екологично чист и безопасен за употреба в различни среди, включително в близост до водни басейни и зелени площи.

Лесна поддръжка

Повърхностите, покрити с мраморен чакъл, се почистват лесно и не изискват специализирана поддръжка. Просто периодично почистване с вода е достатъчно, за да се поддържа тяхната чистота и естетичен вид.

Многофункционалност

Мраморният чакъл може да се използва в различни приложения - от декоративни градински проекти и алеи до основи на строителни конструкции и дренажни системи. Неговата универсалност го прави подходящ за разнообразни проекти и нужди.

Минимално количество на поръчка в опаковка бигбег: 1 тон

Естествените камъни играят важна роля в създаването на една градина, защото издържат във времето и са безопасен и устойчив продукт.

Насипете с червена мраморна мозайка алеи или около каменни японски стъпки и ще постигнете ефектна визия с естествени материали. Особено практично решение е за местата с труден начин на поддръжка и ще избегнете плевели.

Предлагаме различни видове и цветове мозайка от камък, с които можете да отприщите творческия си потенциал за създаване на каменни реки и картини.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.