Декоративен камък стъкло

Раймар - гр. Кресна
SKU: 2/12/12: Цена на кг
4.6 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на декоративен камък стъкло: 2/12/12
Тегло: Теглото на всяко парче е различно и се измерва, за да се определи цената
Опаковка: Стреч фолио или пале
Цена:  4,60лв./кг с ДДС
4.60 лв
Декоративен камък стъкло 1
4.6 лв
Наличност В наличност
Цена на транспорт до адрес в България 69,80лв. за 1 европалет до 500кг + опц. 2% такса "Наложен платеж"
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Не е възможно предварително сортиране по цвят или калибър, както и предпочитания на нюанси, шарки или окраски в цветовете на камъка.


Без значение дали се използват за вътрешни или външни проекти, декорациите имат важна роля в определянето на характера на пространството от естетична гледна точка, но могат да имат и терапевтична цел. Декоративното стъкло може да се използва за украсяване на лични пространства или в публични релакс зони, йога студиа, спа центрове, около басейни и разбира се, в градината.

Незавършените, сурови ръбове внасят спонтанност в пространството, като ви дават неограничени възможности да творите.

Декоративното стъкло може да се използва дори за озеленяване, с цветни аранжировки или като част от решенията, които ще придадат на вашата градина един по-мистичен вид. Декоративният камък от стъкло излъчва естествена красота чрез зелено-тюркоазения оттенък на стъклените парчета, леко прозрачни и излъчващи усещане за релакс и хармония. В комбинация с декоративното стъкло можете да използвате елементи от естествен камък, за да превърнете пространството си в оазис на спокойствието.

Koмбинирайте с бели камъни и създайте усещане за море, простор и чистота 

Ако планирате да украсите градината си и все още търсите елементи от естествен камък, ви каним да разгледате всички възможности на нашия уебсайт за вдъхновение.

Минимално количество на поръчка чрез куриер: 10 кг


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.