КРИСТАЛ Полимерно прозрачно лепило SOUDAL FIX ALL (флакон) 290мл

SKU: 119382 | Цена за 1бр. | VAT incl.
15.4 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на полимерно лепило ФИКС ОЛ КРИСТАЛ от белгийския производител СУДАЛ (SOUDAL)119382
Видове размери: 30/10/10см
Тегло: Разфасовка от 290мл
Цена: 15,40лв. за 1бр. флакон от 290мл
15.40 лв
КРИСТАЛ Полимерно прозрачно лепило SOUDAL FIX ALL (флакон) 290мл
15.4 лв
Наличност В наличност
Цена/ Мерна единица Цена за 1 брой
Опаковка Пакет
Единично тегло 290мл


Хибрид-полимерно прозрачно лепило-уплътнител100% CRYSTAL прозрачен уплътнител, лепило и пълнител, базирани на технологията SMX Hybrid Polymer. Подходящ за вътрешна и външна употреба. Може да се прилага при всякакви климатични условия. Адхезия без грунд върху повечето строителни материали, включително мокри и влажни повърхности. Съдържа фунгициди XS1, осигуряващи максимална устойчивост на мухъл.


Препоръчваме полимерното бяло лепило ХАЙ ТАК за монтажа на каменните ни тапети SKIN в интериорни малки проекти. Предимствата му са супер лесната употреба с обикновен силиконов пистолет. По вертикала са поставят линии през 10см или на стената, или на гърба на тапета, след което каменният фурнир се притиска с гумен валяк. Не трябва да останат въздушни джобове. Разходната норма е приблизително 1 флакон за един 1 лист тапет.

Цветът на лепилото ХАЙ ТАК е бял. Ако се притеснявате, че ще изцапате лицевата част на тапета по време на монтажа, Ви препоръчваме да използвате това прозрачно лепило КРИСТАЛ, което е също приложимо и с подходящи лепителни свойства. Разходната норма е приблизително 1 флакон за един 1 лист тапет.

Най-ефективен вариант за монтажа на големи повърхности (интериор и екстериор) с тънкия, гъвкав камък "Каменните тапети SKIN" е лепилото в насипно състояние в кофа: Флор и Уол. В този случай лепилото се нанася с шпатула B3 (3mm) или на гърба на тапета, или само на стената по цялата повърхност. Това е препоръчителното лепило за външни фасадни облицовки и мокри помещения. Разходната му норма е средно 1кг за 1кв.м.


Приложения


За приложения за свързване, запечатване и запълване, където прозрачността на крайното свързване или запечатване е важна. Силно залепване и запечатване при всякакви атмосферни условия, на повечето повърхности. Санитарно запечатване и залепване - кухни, бани, душ кабини и др.

 

Характеристики


·       Супер прозрачен

·       Приложения за залепване и запечатване

·       Безопасен за храни

·       Силно гъвкав

·       ВСИЧКИ материали, ВСИЧКИ повърхности (с изключение на PE, PP и PTFE)

·       Подходящ за влажни и влажни повърхности

·       Устойчив на мухъл - фунгицид XS1

·       Практически без мирис

·       Вътрешни и екстериорни приложения


Инструкции

 

Повърхностите и материалите трябва да са чисти и без прах и мазнини. Когато се използва като лепило: нанесете на перли или точки върху материала, който трябва да се залепи, натиснете силно материала върху основата и оставете да стегне. Когато се използва като уплътнител: нанесете като обикновена перла и незабавно изгладете със Soudal Joint Finish или сапунен разтвор. Оптимална температура на нанасяне от +5°C до +25°C. Крайната здравина ще бъде постигната 24 часа след нанасяне.Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.