Габиони

SKU: 2/14/34: Цена за 1 брой
172 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на готови, пълнени габиони: 2/14/34
Видове размери:  Готовите габиони се предлагат в 3 размера: 100/60/30см, 100/50/50см и 100/60/50см
Опаковка: 
4 бр. габиони с размери 100/60/30см върху индустриално пале 100/120см
2 бр. габиони с размери 100/60/50см или 100/50/50см върху индустриално пале 100/120см
Тегло: 240кг за 1бр. с размер 100/60/30см
172.00 лв
Габиони 1
172 лв
Материал Гранит
Цена/ Мерна единица Цена за 1 брой
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Повърхност Глиц (релефна)
Естествен камък Пирин


Добили огромна популярност и приложение в последните години, габионите са лесно и ефектно решение за укрепване и изграждане на стени, огради и красиви декоративни елементи в ландшафтното оформление.

Ние разработихме производството на готови габиони, които са с пълнеж от сиви гранитни късове. Мрежата на габионите е поцинкова (не ръждясва) и с дебелина 3мм с размер на квадратчетата 10/6см.

Всеки габион е оборудван с вградени обтегачи и временни чемберови въжета за удобно повдигане, местене и редене на габионите с мотокар или кран.

Съвет: Ако искате да изградите подпорна стена от габиони, е важно подредбата да е стъпаловидна, като всеки долен ред е по-дебел от горния. Не забравяйте и подложката от геотекстил, за да предотврати развитието на растения под вкопания първи ред габиони. Разбира се, най-добър е вариантът да има основа от армиран бетон под габионната стена.

Питайте ни за цената на готови пълнени габиони с включена доставка до адрес и срок на изпълнение!

Пълнежът на габионите е естествен камък – сив български гранит – трошен камък на преса след производството на гранитни павета и бордюри.

Естетиката на естествения камък се откроява и тук с пълна сила. Здравината на гранита и красотата на природата ще ви служат вярно поколения напред.

Готовите габиони се предлагат в 3 размера. 


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.