Кладенец (бунар) – Стандарт

SKU: 1/3/1: Цена за 1 брой
518 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на декоративен кладенец (бунар) Стандарт: 1/3/1
Видове размери: вис.: 60см / φ: 50
Тегло: 220кг
Опаковка: 1бр. на 1палет
Цена: 518лв. с ДДС за 1бр.
518.00 лв
Кладенец (бунар) – Стандарт 1
518 лв
Материал Гнайс
Цена/ Мерна единица Цена за 1 брой
Серия облицовка Стандарт
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Повърхност Естествена
Естествен камък Пясъчнозлатист
Сиво-син
Единично тегло 220кг
Цена на транспорт до адрес в България 54лв. за 1 европалет до 500кг + опц. 2% такса "Наложен платеж"


Декоративният кладенец (бунар) е приятен акцент в битов стил, който ни връща към старите български дворове, в които кладенецът е бил незаменима и задължителна придобивка. Изработено е без дъно, така че само с малко въображение прекрасно се превръща в голяма, красива, цилиндрична саксия за декоративно дръвче или цветен храст.  Друг все по-популярен и красив акцент в българските дворове стават градинските параклиси, които се открояват в зеленината и носят успокоение и мир на духа.

Бунарите са декоративни и се предлагат само в размери: вис.: 60см / външен диаметър φ: 50.

Декоративните кладенци са с облицовка от истински естествен камък и са неизменен реквизит с битов акцент във всеки български двор от вечни времена.

Вашата градина е вашият остров на спокойствието и вие решавате какво ще има в него, така че най-добре да отговаря на вашите практически нужди и естетически разбирания. Важно е вашето място да е съградено по ваш вкус, за да се чувствате винаги уютно и в хармония със себе си и заобикалящата ви среда.

Знайте, че вашият стил е уникален и не се притеснявайте да му дадете каквото му се иска, дори да не е типичен избор – всяка градина, както и всеки човек, заслужава индивидуално отношение.

Сред нашите градински изделия ръчна майсторска изработка, ще откриете още красиви и автентични предложения като декоративни кладенчета, параклисифонтаникошчета за отпадъцитротоарни плочки, всички с покритие от истински естествен камък.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.