Хармония в градината с бели камъчета

Хармония в градината с бели камъчета

мар 30, 2024


"Здравейте, Раймар! Изключително сме възхитени от разнообразието на предлаганите стоки, качеството е високо, а обслужването е любезно и с отзивчивост! Ще изпратя снимки щом направим пътечката, а иначе в градинката с белите камъни вече имам с какво да се похваля и пред Вас." - от Панчарево!


Ние се възхитихме от хармонията, която нашите клиенти от Панчарево са създали в своята градина с белите декоративни камъчета. Понякога е нужно малко, за да превърнем двора в уютно и хармонично пространство. С белите камъни мисията е възможна, защото се предлагат в различни фракции/размери. Можете да избирате между размери 1-3см, 3-6см, 6-10см и 13-25см  в зависимост от вашите идеи за градината. Комбинирайте с червени камъчета или камъчета Дъга и превърнете вашата градина в артистично платно, върху което да творите съвместно с природата.


Текстурите са важен елемент при създаването на интересни и динамични градини, а посредством камъчетата, този ефект се постига лесно.


Още идеи как да внесем текстури в градината:

1. Използвайте декоративни камъни  "Пустинна роза", които ще внесат екзотика и настроение от Сахара и се комбинират чудесно с декоративните камъни за алпинеум.


2. Изненадайте себе си и вашите гости с комбинация от бели камъни и декоративен камък стъкло - тази комбинация ще допринесе за мистично настроение, особено ако използвате подходящо градинско осветление, което да подчертае красотата на камъка.


3. За пътеките, използвайте стъпки за пътека, които да внесат контраст и стабилност.


Изкуството да създадеш красива градина е достъпно и облагородява средата, повдига духа и радва очите. Творците сме всички ние!

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: