Хера | Плочи по размер от термолющен гранит 3см

Раймар - гр. Кресна
Елементи:
SKU: 9/1/74 - 164 лв./кв.м
164 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на плочи от термолющен гранит Хера: 9/1/74
Видове размери: Размерите на плочите, както и кантовата им обработка, се задават от клиента.
Тегло: 60кг/кв.м
Опаковка: Здраво опаковани в дървена каса.
Цена: Цената на первази или стъпала отрязани по размер зависи от размерите и обработката зададени от клиента.
Дебелината е 3см. Обработката на повърхността е термолющена (горена), грапава.
164.00 лв
Хера | Плочи по размер от термолющен гранит 3см 1
164 лв
Наличност Със срок на производство
Материал Гранит
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Макс. тегло на пале Каса: 10-12кв.м = 750кг
Повърхност Термолющена (горена)
Дебелина на плочите 3см
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Рязаните, оформени, каменни плочи са с номинални размери с толеранс до ± 3мм (не са калибровани).
Винаги планирайте аванс от 10% върху чистата квадратура.
Не е възможно предварително сортиране по цвят или калибър, както и предпочитания на нюанси, шарки или окраски в цветовете на камъка.
Препоръчително лепило за монтаж Бяло полимерно лепило Флор и Уол (кофа, 4кг, за шпатула B3: 3мм)
За интериор: сиво циментово лепило ЕвроколФикс C2Т
Защита, задължително импрегниране и поддръжка (LTP или АКЕМИ) За защита срещу попиване на вода: Универсален импрегнатор за камък (LTP или АКЕМИ)
За защита срещу попиване на вода и мазнини: Импрегнатор за камък "Без петна" (LTP или АКЕМИ)
Винаги почиствайте естествения камък само с PH-неутрални препарати (LTP или АКЕМИ)
За защита и подсилване на цвета: Импрегнатор "Мокър ефект" (LTP или АКЕМИ)


Сивият гранит Хера е чудесен и устойчив материал за всякакви екстериорни и интериорни проекти. Много здрав, в непретенциозен и модерен сив цвят. Основата е сива със слабо изразени черни точки.

За външна настилка, стълби, стъпала, шапки на огради са подходящи горените/ термолющени плочи, защото тази повърхност е грапава и няма да се пързаля. 

Сивите гранитни плочи са класика, защото са изключително устойчиви и с лесна поддръжка. Монтират се върху здрава бетонова основа във всякакви външни пространства, както и при открити или закрити тераси.

Изпращаме плочите, изрязани по желан от вас размер в опаковка пале чрез куриер до адрес в цяла България.

Можете да разгледате и вариант готови плочки с размер 60х30х3см

Предимствата на термолющения гранит включват:

Устойчивост на топлина: Термолющеният гранит е издръжлив на високи температури, което го прави идеален за използване в кухненски плотове или облицовки около камина

Издръжливост: Термолющеният гранит е изключително здрав и устойчив на удари и абразия. Той може да издържи на тежък трафик и дългосрочна експлоатация без да се деформира или разрушава.

Лесна поддръжка: Гранитът е лесен за поддръжка и почистване. Термообработеният гранит има  повърхност, която е устойчива на петна и корозия, което го прави подходящ за употреба във всякакви приложения

Естетически атрактивен: Термолющеният гранит предлага разнообразие от цветове и текстури, което позволява на дизайнерите да създадат уникални и привлекателни интериорни и екстериорни пространства.

Екологичност: Процесът на термообработка на гранита е екологично по-устойчив от другите методи за подготовка на камъка, като същевременно подобрява неговите физични и химични свойства.

Тези предимства правят термолющения гранит популярен избор за различни приложения в строителството и дизайна на интериори и екстериори.Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.