Перла | Плочи по размер от полиран мрамор

SKU: 9/1/46 : Цена за 1кв.м
188.4 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер: 9/1/63
Видове размери: По размери зададени от клиента. Дебелината е 2см или 3см.
Тегло: Около 50-60кг за 1кв.м
Опаковка: Здраво укрепени в дървена каса.
Цена: Цената на первази или стъпала (отрязани по размер плочи) зависи от размерите/ квадратурата и обработката, зададени от клиента. Обработката на повърхността е полирана.
188.40 лв
Перла | Плочи по размер от полиран мрамор 1
188.4 лв
Наличност По предварителна заявка
Материал Мрамор
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Размери на плочите Рязани по размер плочи
Макс. тегло на пале Каса: 10-12кв.м = 750кг
Повърхност Полирана
Дебелина на плочите 2см
3см
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Рязаните, оформени, каменни плочи са с номинални размери с толеранс до ± 3мм (не са калибровани).
Винаги планирайте аванс от 10% върху чистата квадратура.
Продуктите ни са ръчна майсторска изработка, направени от хора (каменари - занаятчии).
Не е възможно предварително сортиране по цвят или калибър, както и предпочитания на нюанси, шарки или окраски в цветовете на камъка.
Препоръчително лепило за монтаж Циментово лепило клас C2TES1: C - циментово 2 - подобрени якостни показатели T - фиксиращo, против приплъзване E - с удължено отворенo време S1 - еластично, при линейни разширения (+ добавка ТРАС срещу появата на соли/ ефлоресценция)
За бели и светли материали: бяло циментово лепило СуперФикс Флекс C2TE BAUMASTER
За екстериор и интериор: сиво циментово лепило МегаФлекс C2TES1 BAUMASTER
Защита, задължително импрегниране и поддръжка (LTP или АКЕМИ) За защита срещу попиване на вода: Универсален импрегнатор за камък (LTP или АКЕМИ)
За защита срещу попиване на вода и мазнини: Импрегнатор за камък "Без петна" (LTP или АКЕМИ)
Винаги почиствайте естествения камък само с PH-неутрални препарати (LTP или АКЕМИ)
За защита и подсилване на цвета: Импрегнатор "Мокър ефект" (LTP или АКЕМИ)


Мрамор Перла е с изчистена визия и с нежна, ненатрапчива динамика на цветове и шарки. Прекрасен е за подпрозоречни первази, стъпала или плотове за камина в модерния дом и за още много красиви приложения. Правят впечатление фладерите и невероятните естествени фосили в тъмно бежово.

Ние изрязваме плочи по зададени размери от клиента. Когато парчетата са с предназначение за стъпала или подпрозоречни первази, извършваме и кантова обработка заобляне или фаска на ръба. Ако подпрозоречните дъски са за навън, изработваме и водобран (водокап) по дължината.

Всички възможности на допълнителна обработка може да разгледате тук...

Изпратете ни вашите размери и ние ще изготвим оферта в зависимост от количеството на поръчката. Ще включим цялата информация като срок на производство и цена на транспорт до адрес.

Мраморът се използва в интериорния и екстериорния дизайн от хиляди години. Тестът на вековете е доказателство както за издръжливостта, така и за красотата и функционалността му. Този естествен камък се предлага в богатство от цветове и обработки, а способността му да спира дъха ни със съвършенството и изумителната си елегантност е без аналог сред естествените материали.

Мраморът е безспорният символ на изискания лукс, но това съвсем не му пречи да се вписва перфектно в палитра от стилове – от разточителни и внушителни интериори до минималистични и дори рустикални дизайни. Когато характерът на камъка позволява подобна адаптивност към различни вкусове и среди, стойността му е още по-специална. Да не забравяме, че естествен камък като мрамора е инвестиция в по-добро качество на живот за поколения напред. И не по-малко важно – когато избирате естествени материали, напълно екологични и екосъобразни, вие избирате по-здравословна и по-щадяща природата среда. А ние дължим всичко на природата.

Ако все още не сте убедени в красотата на мрамора и неговите удивителни качества и предимства, можете да поръчате безплатна мостра на нашия уебсайт. За всякакви въпроси, съвети, идеи и консултации, свързани с характеристиките и приложенията на мрамора, не се колебайте да се свържете с нашия екип от професионалисти, който с радост ще ви навигира в необятния свят на естествените камъни. Обадете ни се по телефона, напишете ни имейл или съобщение в социалните мрежи, или пък отскочете до Кресна – на линия сме да ви съдействаме и да отговорим на всичките ви въпроси по най-удобния за вас начин.

 • Всички варианти на материали естествен камък за подпрозоречни первази и стъпала ще откриете тук…
 • Комбинирайте с подходяща премиум облицовка за стена тук...


 • Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

  Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

  Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

  Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

  Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

  Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.