Ерблек ЛЕДЪР | Плочи по размер от гранит 2см

Раймар - гр. Кресна
SKU: 9/1/181 | Цена за 1кв.м
169.2 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на рязани по размер плочи от черен гранит Ерблек ЛЕДЪР: 9/1/181
Видове размери: Размерите на плочите, както и обработката им, се задават от клиента.
Тегло: 60кг/кв.м
Опаковка: Здраво опаковани в дървена каса.
Цена: Цената на первази или стъпала отрязани по размер зависи от размерите и обработката зададени от клиента.
Дебелината е 2см. Обработката на повърхността е ЛЕДЪР.
169.20 лв
Ерблек ЛЕДЪР | Плочи по размер от гранит 2см 1
169.2 лв
Наличност Със срок на производство
Материал Гранит
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Размери на плочите Рязани по размер плочи
Макс. тегло на пале Каса: 10-12кв.м = 750кг
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Рязаните, оформени, каменни плочи са с номинални размери с толеранс до ± 3мм (не са калибровани).
Винаги планирайте аванс от 10% върху чистата квадратура.
Продуктите ни са ръчна майсторска изработка, направени от хора (каменари - занаятчии).
Не е възможно предварително сортиране по цвят или калибър, както и предпочитания на нюанси, шарки или окраски в цветовете на камъка.
Препоръчително лепило за монтаж Циментово лепило клас C2TES1: C - циментово 2 - подобрени якостни показатели T - фиксиращo, против приплъзване E - с удължено отворенo време S1 - еластично, при линейни разширения (+ добавка ТРАС срещу появата на соли/ ефлоресценция)
За бели и светли материали: бяло циментово лепило СуперФикс Флекс C2TE BAUMASTER
За екстериор и интериор: сиво циментово лепило МегаФлекс C2TES1 BAUMASTER
Защита, задължително импрегниране и поддръжка (LTP или АКЕМИ) За защита срещу попиване на вода: Универсален импрегнатор за камък (LTP или АКЕМИ)
За защита срещу попиване на вода и мазнини: Импрегнатор за камък "Без петна" (LTP или АКЕМИ)
Винаги почиствайте естествения камък само с PH-неутрални препарати (LTP или АКЕМИ)
За защита и подсилване на цвета: Импрегнатор "Мокър ефект" (LTP или АКЕМИ)


"Ледър" обработката на гранит представлява процес, при който повърхността на гранитните плочи се обработва така, че да придобие текстуриран и матов външен вид, наподобяващ структурата на кожа (leather). Тази обработка придава на гранита негладка и съвсем леко груба повърхност, която не е полирана, като същевременно запазва природния цвят и текстура на камъка.

Гранит с "ледър" обработка е популярен избор за вътрешни и външни приложения, където се цени комбинацията от издръжливост и стил. Текстурираната повърхност предлага по-добро сцепление и е подходяща за обекти като подпрозоречни первази, стълби, подови настилки, плочки за плувни басейни и други.

Гранитът е известен с изключителната си устойчивост на удари, надрасквания и влага. Този вид гранит е перфектен за вътрешни и външни приложения, където се изисква здрав материал, който да издържа на ежедневна употреба и външни атмосферни условия.

Гранитът Ерблек ЛЕДЪР не изисква по-специални грижи и поддръжка в сравнение с други видове камъни. Той е лесен за почистване и запазва своята красота и цвят дълго време, когато е импрегниран с правилните препарати за естествен камък.

Приложение на гранит Ерблек ЛЕДЪР:

Вътрешни и външни стъпала: Гранитът е идеален за стъпала, тъй като е изключително издръжлив и устойчив на износване. Плочите с ледър повърхност осигуряват сигурност и стил в едно.

Подпрозоречни первази: Гранитът може да бъде използван за изработка на подпрозоречни первази, които предлагат не само защита на прозоречните места, но и усещане за лукс и изисканост в интериора/ екстериора.

Когато изберете черен гранит Ерблек Ледър с дебелина 2 см, вие инвестирате в продукт, който ще ви служи години наред и ще добави стойност и красота на вашето пространство. Гранитът не само е практичен избор, но и символ на класа и елегантност в строителството и дизайна на интериора.

Гранитът Ерблек Ледър се отличава с елегантна и текстурирана повърхност, която наподобява структурата на естествен кожен материал. Тази обработка придава на плочите уникален и луксозен вид, съчетан с изключителна устойчивост и здравина.

От черен гранит Ерблек предлагаме още:


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.