Речен камък – плоски плочи

SKU: 2/12/26: Цена за 1 тон
480 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на речен камък - плоски плочи: 2/12/26
Видове размери: Приблизителни размери: 15/30см с дебелина 2-4см
В 1кв.м са до 25бр.
Тегло: 1бр. е около 3-5кг
Опаковка: Пале или метална каса. Опаковката е индустриално пале с размер 100/120см с височина 130см. Приблизителната квадратура в 1т е около 12кв.м.
Цена: 480лв. за тон
480.00 лв
Речен камък – плоски плочи 1
480 лв
Материал Гнайс
Цена/ Мерна единица Цена за 1 тон
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Повърхност Естествена


Речни плоски камъни

Речните овални камъни са възможно най-автентичното строително решение за градината на село. Ако търсите духа на традиционното и старинното, това е вашият избор. Стъпките по калдъръмената пътека сякаш спират времето.

Речните камъни са подходящи за облицовка с издълбана фуга с оригиналния ефект на старите каменни зидове и дувари в Банско. Плоската им форма, дребният им размер и красива лицева част позволяват лесно напасване при монтаж.

Сравнително равната повърхност на плочите позволяват създаване на красиви градински стъпки и пътеки с тревна фуга. Дебелината и здравината на камъка осигуряват предаване и приемане на чиста и изразителна връзка между поколенията.

Когато водата заглажда камъка с времето, се получават тези уникални речни плочи.
Естествените заоблени форми в естествени преливащи цветове гарантират максимална близост до природата за спокойствие и релакс.
Красиви са за стенна декорация, както и за каменни стъпки и градински пътеки.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.