Триесте ГЛИЦ оформени плочи

SKU: 2/18/877 | Цена на кв.м с ДДС
58.8 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на оформени плочи Триесте ГЛИЦ: 2/18/877
Видове размери: 7/30/1,5см
Тегло: 50кг/кв.м
Опаковка: Пале/ Дървена каса
58.80 лв
Триесте ГЛИЦ оформени плочи 1
58.8 лв
Наличност В наличност
Материал Мрамор
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Макс. тегло на пале 20кв.м = 990кг
Повърхност Глиц (релефна)


Разбира се най-предпочитаният цвят за интериора и екстериора си остава бежовото. С топлите тонове трудно може да сбърка човек. Светло-кафявото се комбинира страхотно с дървесните цветове на мебелите и дограмата, както и със зеленина.

Мрамор Триесте е много красив материал в изчистен бежов цвят. Релефната обработка глиц на плочките внася така търсената текстура на природата.

Избирайки този естествен камък за дома си, ще си осигурите класа и същевременно уютна топлина. Всичко е свързано с природната енергия, която никога не омръзва на хората, влюбени в естествените материали.

Оформените каменни плочи за стена от мрамор Триесте са с размери 7 х 30см и дебелина около 1,5см. Подходящи са за облицовка на вътрешни и външни стени, обличане на фасади, огради и за интериорна декорация.

Камъкът е с изключително многообразно приложение. Може да се използва навсякъде у дома за интериорен акцент или за красив и здрав щит на фасадата. 


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.