Кафяво-ръждив панел

SKU: 2/30/29: Цена за 1 кв.м
62 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на панел от камък Кафяво-ръждив гнайс: 2/30/29
Видове размери: 16см х 60см и 15см х 60 см х (от 0,5см до 1,5см) или по размери за дадени от клиента
Тегло: 30 - 40кг / 1кв.м
Цена: Цената се определя според размера на панела.
Опаковка: Кашончета върху пале
Отзиви от наши клиенти:
62.00 лв
Кафяво-ръждив панел 1
62 лв
Наличност По предварителна заявка
Материал Гнайс
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Пакет
Повърхност Естествена
Естествен камък Кафяво - ръждив


Раймар ЕООД произвежда панелни мозайки от български гнайс Кафяво-ръждив. Това са малки по размер плочки с дебелина от 0,5 до 1,5см от оформен камък здраво залепени в панел.

Кафяво-ръждивият гнайс (още известен под името "Меча кожа") се отличава със силно наситен кафяв цвят със сиви отеници и моменти. Стилът е тежък и планински.

Естественият камък е здрава, прахоотблъскваща и устойчива на натиск облицовка, шумо- и топлоизолираща, пожароустойчива (клас А1) и е природен и екологично чист продукт.

Предимствата пред стандартната каменна облицовка са:

–          Предварително може да разгледате, да си представите и изберете Вашата облицовка без да разчитате на уменията на майстор;

–          Бърз, лесен и евтин монтаж дори и за начинаещи ентусиасти;

–          БЕЗ ФУГА и може да се залепи върху всякакъв вид повърхност;

–          Практична опаковка в кашонче с по 1кв.м с тегло 30 – 36кг;

–          Малките размери на плочките придават и превръщат обикновена стена или колона в ефектна и модерна интериорна сензация.

Още от КАФЯВО-РЪЖДИВ естествен камък …

Препоръчваме панелите да се залепят за стената с полиуретаново лепило, защото е еластично 1-компонентно уплътняващо вещество на полиуретанова база със способност за ускорено свързване. Поради добрата си способност за сцепление върху различни повърхности с кратко време за втвърдяване е подходящо за панелите на мрежа, защото не е течно, не излиза през фугите и не зацапва повърхността на камъка. Също е с добра водоустойчивост и е готов за употреба, без разходи за смесване.

Инструкция за монтаж:
Повърхностната основа трябва да бъде предварително грундирана, чиста, без омазняване, суха, обезпрашена и без свободни частици.
С ръчен или пневматичен пистолет полиуретановото лепило се нанася във вид на точки или ивици върху предварително третираната повърхност като панелът се притиска към стената и механично се фиксира. Дебелината на слоя според грапавината трябва да е от 1 до 3 мм.
За механизма на втвърдяване на полиуретановото лепило е необходимо постъпване на достатъчно влага от околната среда (от въздуха, или от основата).


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.