Аква-мулти неоформени плочи

SKU: 2/27/2 | Цена с ДДС за 1 кв.м
22 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на неоформени плочи от камък Аква-мулти гнайс: 2/27/2
Видове размери: 15-20бр. в 1кв. м с дебелина 1-3см
Тегло: 45-55кг/кв.м
Опаковка: Пале
22.00 лв
Аква-мулти неоформени плочи 1
22 лв
Материал Гнайс
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Макс. тегло на пале 20кв.м = 990кг
Повърхност Естествена
Естествен камък Аква-мулти


Аква-мулти (Сикис) е гръцки гнайс от далечната южна област Сики. Характеризира се с голямото си разнообразие на средиземноморски цветове и нюанси, които много добре се открояват на бяла фуга.

Повърхността му не е песъчлива и ронеща се, а е по-скоро от типа на кварцитите – здрава и лъскава и затова този камък е особено подходящ за облицовка и настилка в планински райони.

Каменните плочи от гнайс Аква-мулти са с неоформени, полигонални размери, подредени върху европалет за лесен, бюджетен траснпорт и удобно разтоварване с палетна количка.

Дизайнерите и архитектите обожават да комбинират камъка с други естествени материали и се наслаждават на крайния винаги уникален резултат.

С камък Аква-мулти най-лесно се впечатляват съседите, а още по-лесно ще му се любувате вие всеки ден. Цветовете са страхотни.

Поддръжката е абсолютно минимално, защото камъкът не си променя визията с времето (особено когато е импрегниран с правилните продукти). 

Плочите са подходящи както за настилка, така и за цокъл на къща, стенна облицовка, огради или фасадно обличане.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.