Бели рустикални неоформени плочи

SKU: 2/11/10: Цена на кв.м
18 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на каменна облицовка за стена от бели русткални неоформени плочи: 2/11/10
Видове размери: 15-20бр. на 1кв.м с деб.: 1,5-3см
Опаковка: Пале
Отзиви от наши клиенти:
18.00 лв
Бели рустикални неоформени плочи 1
18 лв
Материал Варовик
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Макс. тегло на пале 20кв.м = 990кг
10-15кв.м = 990кг
Повърхност Естествена
Естествен камък Врачански камък


Интересна, уникална и все още не масово разпространена е облицовката на стени от жив декоративен камък в стил Рустика. Това е български варовиков материал с характерна релефна структура и бял хомогенен цвят.

С ентусиазиран майстор и сантиментално въображение ще се потопите в атмосферата на Тоскана и ще създадете следите на времето. Белите, натурални цветове са релаксиращи и чисти и могат да служат за прекрасен контраст на потънала в зеленина и дърво вила в планината.

Плочките може да се залепят една до друга без фуга тип зидария „Rockface“ (както на снимките) или да се подредят декоративно с фуга различен размер и цвят според предпочитанията. Камъкът е подходящ както за външна облицовка на къщи, вили и огради, така и за вътрешно стенно обличане в старинен рустика стил.

Живият камък е идеален още за декорация към цветни лехи или също за подова настилка тип калдъръм за градински пътеки и площадки.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.