Циментово лепило 25 кг

SKU: 4/1/50: Цена за 1 брой с ДДС
14 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на циментово флексово лепило Еврокол клас С2: 4/1/50
Тегло: 25кг
Опаковка: Трислойна книжна торба
Цена: 14лв. с ДДС за 1бр.
14.00 лв
Циментово лепило 25 кг
14 лв
Наличност В наличност
Цена/ Мерна единица Цена за 1 брой
Опаковка Пакет
Единично тегло 25кг

Cement glue evrokol flexОписание на циментово лепило ЕВРОКОЛ С2Т FLEX:

Работата по градината няма край и оборудването й с градински изделия не приключва с тяхната поръчка и доставка. За максимално ваше улеснение, изпращаме поръчаните от вас изделия с подробна инструкция за монтаж, като за всяко изделие препоръчваме и видовете и количества лепила, които ще са ви необходими. За да ви спестим разкарването по строителни магазини, предлагаме и доставка на лепила, които може да поръчате в нужното количество заедно с избраното от вас изделие.

Пресназначението е: Залепване на облицовки от плочки – всякакви размери в помещения, бани, коридори, мокри помещения и др. Продуктът притежава повишени лепилни свойства, позволяващи залепване на плочи хоризонтално и вертикално.

СъставПортланд-цимент, кварцов пясък, минерални пълнители, полимерни добавки.

За качественото залепване на панелите на градинските изделия е необходимо циментово лепило клас С2. За допълнителна информация относно монтажа на произведените от Раймар продукти, разгледайте общата инструкция за монтаж.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.