Полимерно сиво лепило ФЛЕКСИ FIX ALL (флакон) 290мл

SKU: 157541 | Цена за 1бр. | VAT incl.
12 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на полимерно лепило ФИКС ОЛ ФЛЕКСИ от белгийския производител СУДАЛ (SOUDAL)157541
Видове размери: 30/10/10см
Тегло: Разфасовка от 290мл
Цена: 12лв. за 1бр. флакон от 290мл
12.00 лв
Полимерно сиво лепило ФЛЕКСИ FIX ALL (флакон) 290мл
12 лв
Наличност В наличност
Цена/ Мерна единица Цена за 1 брой
Опаковка Пакет
Единично тегло 290мл


Хибрид-полимерно лепило-уплътнител в опаковка флакон за силиконов пистолет

  Многофункционален уплътнител, лепило и пълнител с висока гъвкавост. Може да се прилага при всякакви климатични условия. Вътрешна и външна употреба. Адхезия без грунд върху повечето строителни материали, включително мокри и влажни повърхности. Съдържа фунгицид XS1, осигуряващ максимална устойчивост на мухъл.


  За слепване на градинските ни изделия препоръчваме полимерното сиво лепило ФЛЕКСИ. То е гъвкаво, става за вънишни условия и се поставя супер лесно със силиконов пистолет. Използвайте го и за уплътнител и финално фугиране в сив цвят.

  Препоръчваме термоустойчив силикон Калофер за залепяне на елементите на барбекюто и пещта около огнището. Поставя се отново много лесно, със силиконов пистолет само на местата, където се очаква че ще се вдигне висока температура. Много внимавайте само да не изцапате видимите участъци, защото цветът на този силикон Калофер е черен.


  Приложения 

  За всички приложения за свързване, запечатване и запълване. Може да се използва вътрешно и външно при всякакви климатични условия. Подходящ за повечето материали и повърхности (порести, непорести и мокри и влажни повърхности). Залепване и
  запечатване на порести повърхности от естествен камък, като мрамор и варовик. Санитарно уплътняване и залепване - кухни, бани и душ кабини.  Характеристики


   ·       Многофункционална употреба

   ·       Приложения за залепване и запечатване

   ·       Висока гъвкавост

   ·       Адхезия без грунд

   ·       Устойчив на мухъл - фунгицид XS1

   ·       ВСИЧКИ материали, ВСИЧКИ повърхности (с изключение на PE, PP и PTFE)

   ·       Без оцветяване

   ·       Практически без мирис

   ·       Вътрешни и външни приложения


   Инструкции

   Повърхностите и материалите трябва да са чисти и без прах и мазнини. Когато се използва като лепило: нанесете на перли или точки върху материала, който трябва да се залепи, натиснете силно материала върху основата и оставете да стегне. Когато се използва като уплътнител: нанесете като обикновена перла и незабавно изгладете със Soudal Joint Finish или сапунен разтвор. Оптимална температура на нанасяне от +5°C до +25°C. Крайната здравина ще бъде постигната 24 часа след нанасяне.
   Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

   Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

   Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

   Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

   Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

   Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.