Ерблек | Плочи по размер от термолющен гранит 2см

SKU: 9/1/82: Цена за 1кв.м | VAT incl.
169.2 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на рязани по размер плочи от черен термолющен гранит Ерблек: 9/1/82
Видове размери: Размерите на плочите, както и обработката им, се задават от клиента. 
Тегло: 60кг/кв.м
Опаковка: Здраво опаковани в дървена каса.
Цена: Цената на первази или стъпала отрязани по размер зависи от размерите и обработката зададени от клиента.
Дебелината е 2см. Обработката на повърхността е термолющена.
169.20 лв
Ерблек | Плочи по размер от термолющен гранит 2см 1
169.2 лв
Наличност По предварителна заявка
Материал Гранит
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Размери на плочите Рязани по размер плочи
Макс. тегло на пале Каса: 10-12кв.м = 750кг
Повърхност Термолющена (горена)
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Рязаните, оформени, каменни плочи са с номинални размери с толеранс до ± 3мм (не са калибровани).
Винаги планирайте аванс от 10% върху чистата квадратура.
Продуктите ни са ръчна майсторска изработка, направени от хора (каменари - занаятчии).
Не е възможно предварително сортиране по цвят или калибър, както и предпочитания на нюанси, шарки или окраски в цветовете на камъка.
Препоръчително лепило за монтаж Циментово лепило клас C2TES1: C - циментово 2 - подобрени якостни показатели T - фиксиращo, против приплъзване E - с удължено отворенo време S1 - еластично, при линейни разширения (+ добавка ТРАС срещу появата на соли/ ефлоресценция)
За бели и светли материали: бяло циментово лепило СуперФикс Флекс C2TE BAUMASTER
За екстериор и интериор: сиво циментово лепило МегаФлекс C2TES1 BAUMASTER
Защита, задължително импрегниране и поддръжка (Импрегнатор на британския производител LTP) За защита срещу попиване на вода: Универсален импрегнатор за камък (LTP или АКЕМИ)
За защита срещу попиване на вода и мазнини: Импрегнатор за камък Матстоун H2O
Винаги почиствайте естествения камък само с PH-неутрални препарати (LTP)
За защита и подсилване на цвета: Импрегнатор "Мокър ефект"


Черният гранит Ерблек е изящен и стилен материал.

Термолющената повърхност не позволява пързаляне и е грапава, което я прави перфектен избор за външна настилка и екстериорно стълбище.

Изрязваме плочи от черния гранит Ерблек по размери зададени от клиента. Така ще може да облечете стълбището в красив, модерен, антрацитен цвят.

Черните плочи от гранит са добро решение и за външни подпрозоречни первази, шапки на тераси и всякави мокри помещения. Добавят текстура и елегантност в тъмни тонове.

 • От термолющения черен гранит Ерблек ние изработваме изрязани плочи по зададени размери от клиента за подпрозоречни външни и вътрешни первази, стъпала, шапки на тераса, както и плочки за облицовка на интериорни и екстериорни стени.
 • Чудесно решение за настилна на покрита тераса са плочките от термолющен антрацитен гранит с растер на френски модул.
 • Изпратете ни вашите размери и ние ще предложим остойностена спецификация според количеството на поръчката, както и транспорт до адрес.
 • Отбележете в скицата с размерите на запитването си къде трябва да направим заоблянето на плочите, които са за стъпала или подпрозоречни дъски.

Готовата поръчка може да се вдигне от базата ни в град Кресна или да организираме доставката до адрес в цяла България.

Питайте ни, ще съдействаме!

 • Всички варианти на материали естествен камък за подпрозоречни первази и стъпала ще откриете тук…
 • Комбинирайте с подходяща премиум облицовка за стена тук...

 • Нашите плочи се режат по размер, специално създадени за външни стълби и подпрозоречни первази, предлагайки възможност за индивидуално и стилно обзавеждане на всяка къща.

   Термолющеният гранит Ерблек в цвят антрацит е символ на изисканост и естетика във външния дизайн. Този природен материал се отличава с уникалната си красота и издръжливост, което го прави предпочитан избор за тежки външни облицовки и настилки. Термолющената грапава, текстурирана повърхност се постига, когато камъкът се обработва под високи температури, което му придава допълнителна издръжливост и устойчивост на външни условия. Така създаденият черен гранит се отличава със своя характер и уникална текстура.   Рязани по размер за външни стълби и подпрозоречни первази:


   Произвеждаме плочи от този черен камък термолющен гранит Ерблек по индивидуални размери за външни стълби и подпрозоречни первази. С дебелина от 2 см, те са перфектният избор за тези конкретни приложения, осигурявайки не само издръжливост и стабилност, но и естетика. Рязаните по размер плочи позволяват на клиентите да създадат персонализиран дизайн, които да се впише перфектно във визията на техните къщи.

  • Цветът антрацит обикновено подчертава сивата дограма и декорацията на фасадата в дървесен цвят, като добавя един съвременен и елегантен акцент към цялостния външен вид на къщата. Той предава усещане за стабилност и безупречност, като в същото време създава уютно и приятно усещане за дом.

   Нашите клиенти са собственици на къщи, които търсят качествен и стилен камък за външна облицовка и настилка в тъмно сив цвят. Те ценят не само висококачествените материали, които предлагаме, но и възможността да персонализират своите пространства с уникални и стилни дизайни. Нашите плочи от черен камък са създадени, за да отговарят на изискванията и визията на нашите клиенти, предлагайки им неповторимо изживяване с красива външна визия и дизайн на техните къщи.

   Външните стълби и подпрозоречни первази са важни елементи от външния облик на всяка къща и затова е важно да бъдат облицовани с материали от високо качество и естетика. С черния камък в цвят антрацит, те могат да създадат привлекателен и устойчив екстериор, който не само ще подчертае красотата на техните домове, но и ще им осигури дълготрайна и висококачествена облицовка.

   За собствениците на къщи, които търсят елегантно и издръжливо решение за външния дизайн на техните домове, нашите плочи от черен камък са идеалният избор. Заповядайте в мострения ни център в София, за да разгледате материалите на живо. С радост ще съдействаме.


  • Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

   Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

   Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

   Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

   Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

   Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.