Индийски пясъчник оформени плочи

SKU: 2/19/42 : Цена за 1кв.м с ДДС
38 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на оформени плочи от индийски камък пясъчник: 2/19/42
Видове размери: 7см * 30см * 1см и 7см * 30см * 2см
Опаковка: Пале
38.00 лв
Индийски пясъчник оформени плочи 1
38 лв
Наличност В наличност
Материал Пясъчник
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Макс. тегло на пале 25кв.м = 990кг
Повърхност Шлайфана


Rainbow (Дъга) камък е в изключително богата гама на цветове, откъдето идва и името му. В зависимост от процентното съдържание на съставните минерали цветовете се преливат от кафяво, в лилаво и понякога червеникаво.

Teakwood (Тик дърво): С много меки тонове и характерни кафяви фладери по цялата повърхност като на старо дърво този камък внася топлина и уют в луксозния дом.

Това са сравнително лесни за обработка и оформяне материали идеални както за интериорни, така и за екстериорни решения в жилища и търговски обекти. Пясъчниците са с мека текстура, много гладка повърхност и без възможност за полиране.

Прекрасни резултати с насиищане на богатата цветова красота се постига с усилващи цветовете импрегнатори за камък: Акеми Мокър ефект.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.