Сирийски ГЛИЦ оформени плочи

SKU: 2/18/18 | Цена на кв.м с ДДС
43.5 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на оформен камък Сирийски глиц: 2/18/18
Видове размери: 8х22см с дебелина 1,2см
Тегло: 45кг/кв.м
Опаковка: Пале
43.50 лв
Сирийски ГЛИЦ оформени плочи 1
43.5 лв
Наличност В наличност
Материал Варовик
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Макс. тегло на пале 25кв.м = 990кг
Повърхност Глиц (релефна)


Сирийският естествен камък глиц е идеален пример за перфектно съотношение на цена и качество. Плочките не са дебели и са леки, което предполага лесен и бърз монтаж.

Еднаквите размери на каменните плочки постигат ефекта на тухлена стена, ако се монтират с еднаква фуга. Цветовете са естествени преливащи природни тонове от светъл крем до светло жълто. Рисунъкът е много нежно изваян с четка от природата.

Приложенията са облицовка на вътрешни стени на хол, коридори, спалня, обличане на бар плот или камина, също изграждане на цокъл на къща, ограда, фасада или декоративни колони.

Деликатният цвят на този камък създава топла мекота и уют. Нюансите са нежни и повърхността на естествения материал не е със силно изразен релеф в рустикален стил.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.