Пясъчнозлатисти ПРЕМИУМ оформени плочи

SKU: 2/3/34 | Цена на кв.м с ДДС | VAT incl.
42 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на оформени плочи за облицовка на стена от Пясъчнозлатист гнайс ПРЕМИУМ: 2/3/34
Видове размери: 5xL, 7xL с дебелина от 0,5 - 1,5см
Тегло: 45 - 55кг/ 1кв.м
Опаковка: Пале
42.00 лв
Пясъчнозлатисти ПРЕМИУМ оформени плочи 1
42 лв
Наличност В наличност
Материал Гнайс
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Макс. тегло на пале 25кв.м = 990кг
Повърхност Естествена
Естествен камък Пясъчнозлатист
Тегло на кв.м 40-50кг/кв.м
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Рязаните, оформени, каменни плочи са с номинални размери с толеранс до ± 3мм (не са калибровани).
Винаги планирайте аванс от 10% върху чистата квадратура.
Продуктите ни са ръчна майсторска изработка, направени от хора (каменари - занаятчии).
Не е възможно предварително сортиране по цвят или калибър, както и предпочитания на нюанси, шарки или окраски в цветовете на камъка.
Препоръчително лепило за монтаж Циментово лепило клас C2TES1: C - циментово 2 - подобрени якостни показатели T - фиксиращo, против приплъзване E - с удължено отворенo време S1 - еластично, при линейни разширения (+ добавка ТРАС срещу появата на соли/ ефлоресценция)
За интериор: сиво циментово лепило ЕвроколФикс C2Т
Защита, задължително импрегниране и поддръжка (Импрегнатор на британския производител LTP) За защита срещу попиване на вода: Универсален импрегнатор за камък (LTP или АКЕМИ)
За защита срещу попиване на вода и мазнини: Импрегнатор за камък Матстоун H2O
Винаги почиствайте естествения камък само с PH-неутрални препарати (LTP)
За защита и подсилване на цвета: Импрегнатор "Мокър ефект"

Пясъчно-златният гнайс е впечатляващ естествен камък, характеризиращ се с топли пясъчни и златисти оттенъци, което го прави високо ценен материал за различни архитектурни и ландшафтни приложения.

Със своето уникално съчетание от цветове пясъчно-златният гнайс добавя елегантност и изтънченост на всяко пространство, независимо дали се използва за облицовка на фасади, за подчертаване на външни ландшафти или за подобряване на интериорни дизайни.

Неговата здравина и устойчивост на атмосферни влияния го правят идеален избор за вътрешни и външни проекти, гарантирайки дълготрайна красота и функционалност.

Независимо дали е включен в модерни или традиционни настройки, пясъчно-златният гнайс излъчва класическа привлекателност и естествена красота, което го прави универсален и популярен избор сред архитекти, дизайнери и собственици на имоти.


Вашият дом заслужава повече от обикновено – заслужава красота, издръжливост и уникален стил.

Нашата фирма предлага висококачествени плочи от естествен камък за облицовка на къща, цокъл, фасада и ограда, които ще преобразят визията на вашето жилище. Изберете нашите каменни плочи в топли пясъчнозлатисти цветове, за да добавите нотка елегантност и природна красота към всяка част от дома си.

Предимствата на Нашите Плочи от Естествен Камък

  • Неповторима естетика: Топлите пясъчнозлатисти нюанси на нашите плочи създават уютна и привлекателна атмосфера, която ще впечатли всеки гост.
  • Издръжливост и устойчивост: Естественият камък е известен със своята здравина и дълготрайност, осигурявайки дългогодишна защита и красота за вашия дом.
  • Уникален дизайн: Всяка плоча е единствена, благодарение на естествените вариации в цвета и текстурата, придавайки индивидуален облик на вашата фасада или ограда.
  • Лесна поддръжка: Камъкът не изисква специални грижи и е устойчив на атмосферни влияния, което го прави идеален избор за външна облицовка.

Защо да Изберете Нашата Фирма?

Мотото ни е "Камъкът си тежи на мястото", и ние вярваме в това. Нашата мисия е да доставим продукти, които не само са визуално привлекателни, но и функционални и дълготрайни. С нашите плочи от естествен камък вие инвестирате в качество и стил, които ще издържат изпитанието на времето.

Приложения на Нашите Каменни Плочи

  • Облицовка на къща: Придайте на дома си престижен и натурален облик, който ще бъде забелязан от далече.
  • Цокъл: Защита и стил в едно – идеален начин да подсилите основите на къщата си.
  • Фасада: Превърнете фасадата на дома си в истинско произведение на изкуството с нашите каменни плочи.
  • Ограда: Добавете завършен и елегантен вид на вашата градина или двор, комбинирайки красота и сигурност.

Свържете се с нас днес и направете първата стъпка към трансформацията на вашия дом. Подарете си устойчивост, стил и изящество с нашите плочи от естествен камък. Камъкът си тежи на мястото – нека тежи и във вашия дом.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.