Лате 61х30,5х1,2см | плочки от шлайфан и пълнен травертин

SKU: 2964 | Цена за 1кв.м | VAT incl.
78 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на плочки от шлайфан и пълнен Травертин Лате 61х30,5х1,2см: 2964
Видове размери: 61х30,5х1,2см
Тегло: Около 45кг/кв.м
Опаковка: Пале
Цена:  78.00лв. с ДДСДебелината е 1,2см. Обработката на повърхността е шлайфана и пълнена.
78.00 лв
Лате 61х30,5х1,2см | плочки от шлайфан и пълнен травертин 1
78 лв


Плочите от шлайфaн и пълнен травертин Лате с дебелина 1,2 см са универсално решение за различни архитектурни и интериорни приложения. Неговата гладка и изчистена повърхност го прави отличен избор за подови настилки както в жилищни, така и в търговски обекти. Поради по-тънкия му профил, шлайфаният травертин е особено подходящ за облицовки на стени, внасяйки допълнителна елегантност както в интериора, така и в екстериора. Неговият дискретен матов вид придава усещане за сдържана елегантност, като го прави идеален избор за модерни и минималистични дизайнерски концепции. Освен това, по-тънкият му профил го прави относително лек за монтаж, в сравнение с по-дебели каменни варианти.

Едно от ключовите предимства на шлайфания травертин с дебелина 1,2 см се крие в неговата адаптивност към различни дизайнерски предпочитания и функционални изисквания. Шлайфаната повърхност на този травертин е подходяща за зони с интензивно движение, като коридори, входове и бани, осигурявайки както визуална привлекателност, така и практичност. Без значение дали се използва като подова настилка, облицовка на стени или дори за по-малки акценти като облицовки на камини, шлайфаният и пълнен травертин с дебелина 1,2 см съчетава вечна красота с практична универсалност.

Готовите плочки може да се комбинират със стъпала и подпрозоречни первази от същия материал. Поръчайте си рязани по размери от антикиран травертин Лате с дебелина 2см тук.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.