Сребрист металик ГЛИЦ оформени плочи

SKU: 2/25/12 | Цена на кв.м с ДДС
42 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на оформени плочи от камък Сребрист металик гнайс ГЛИЦ за облицовка на стена: 2/1/19
Размери на Сребрист металик ГЛИЦ гнайс:
10xL (с ширина на плочите 5см на свободна дължина) и дебелина 1 - 2см
15xL (с ширина на плочите 15см на свободна дължина) и дебелина 1 - 2см
Тегло: 40кг - 55кг / кв.м
Опаковка: Пале

42.00 лв
Сребрист металик ГЛИЦ оформени плочи 1
42 лв
Материал Гнайс
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Макс. тегло на пале 20кв.м = 990кг
Повърхност Естествена
Естествен камък Металик


Каменните плочи за стена Сребрист металик ГЛИЦ са перфектни за модерна фасадна облицовка. Цветовете са с характер: сиви и хромирани, със стилни природни сребристи нюанси.

Глиц обработката се прави ръчно, като се разкрива скритата крастота и невероятна текстура на всяка плочка. Не вярваме в идеята всички плочки да са изкуствено еднакви, а напротив: възхищаваме се на хилядолетното творчество на природата.

Каменните плочи ГЛИЦ се лепят по отделно върху стена, която е армирана с мрежа, захваната здраво с дюбели за бетона. Декоративно може да се предпочете визия тип тухлички с фуга от 5мм между отдлените каменни плочи или да са залепени плътно една за друга, във визия скален отвес, зидария.

Облицовката за стена с гнайс Сребрист металик се характеризира с изключителна устойчивост на външни условия. Успешно може да контрастира със светло сива или бяла мазилка на къща, ограда, цокъл или фасада. Задължително условие за красив краен резултат е много зеленина, която чудесно хармонира с този камък.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.