Зидария (капаци с рязан гръб) от пясъчник Маслина

SKU: 2/28/1 | Цена с ДДС
48 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на каменни плочи за тънка зидария (капаци с рязан гръб) от пясъчник Маслина: 2/28/1
Видове размери: правоъгълни размери с дебелина: 1,5 до 3,5см
Тегло: 60-70кг/ 1кв.м
Опаковка: Пале
48.00 лв
Зидария (капаци с рязан гръб) от пясъчник Маслина 1
48 лв
Материал Пясъчник
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Цена за 1 лм
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Макс. тегло на пале 10-15кв.м = 990кг
Повърхност Естествена
Тегло на кв.м 60-70кг/кв.м

НОВО: Облицовка за стена с камък зидария тип "КАПАЦИ" от пясъчник Маслина - наше българско производство на Раймар - гр. Кресна.

Специалното при тях е рязаният гръб на плочите за уникална визия с неразрушимо очарование и абсолютно безвремие.


Естественият камък е издръжлив и траен материал, който издържа много години на употреба без да се променя външният му вид. Той е екологично чист материал, който не съдържа вредни вещества и не замърсява околната среда. Камъкът е уникален и не повтарящ се материал, което означава, че всяка стена, облицована с камък зидария, ще има свой собствен уникален вид.

Фасадата на сграда, облицована с каменни плочи тип зидария "Маслина" в рустикален стил, е впечатляваща и излъчва усещане за традиции, здравина и стабилност. Тази облицовка е идеална за сгради, които се намират в селски и планински райони, където е важно да се създаде усещане за природен уют. Каменната зидария придава на фасадата допълнителен слой на защита, като я предпазва от вредните ефекти на околната среда, включително от силните ветрове, дъждове и сняг. Това прави тази облицовка една от най-издръжливите и дълготрайни на пазара. Облицовката на стени с каменна зидария "Маслина" предизвиква чувства на уют и усещане за домашен комфорт, като същевременно добавя и елемент на естественост и органичност към външния вид на сградата. Този тип облицовка се използва най-често за еднофамилни или многофамилни къщи, обществени сгради, като хотели, ресторанти и къщи за гости, където е важно да се създаде впечатление за традиционен, рустикален и уютен стил. Накрая, е важно да отбележим, че облицовката на стени с каменна зидария "Маслина" е изключително лесна за поддръжка и почистване. Това прави тази облицовка идеален избор за сгради, които желаят да запазят своя външен вид в дългосрочен план.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.