Фриз от камък

SKU: 2/40/51: Цена за 1лм
9.8 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на фриз от камък: 2/40/51
Видове размери: 6/30см с дебелина около 2см
Тегло: 3-4кг/лм
Цена: 9,80лв.на 1лм с ДДС
Опаковка: Кашончета върху пале.
9.80 лв
Фриз от камък 1
9.8 лв
Наличност По предварителна заявка
Материал Гранит
Мрамор
Травертин
Цена/ Мерна единица Цена за 1 лм
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Пакет
Повърхност Глиц (релефна)
Естествен камък Артико
Жълт кристал
Санта роса
Лате
Анастасия
Тасос


Фризовете от естествен камък са довършителното докосване с огромно въздействие върху цялостното светоусещане на заобикалящото ни пространство. Внасят красива природна текстура и динамика в средата.

Физовете са каменни мозайки от залепени едно за друго малки камъчета с ширина 2см. Размерът на една плочка фриз е 6/30см с дебелина около 1,8см. Релефните фризове са с повърхност глиц и могат да бъдат изработени от всички материали, с които работим: травертин, мрамор или гранит. Целта е перфектно да се съчетаят, изпъкнат и раздвижат монтонната гладка облицовка.

Монтажът им е бърз и лесен, с минимално фугиране. Нанася се тънък слой лепило на гърба на каменния фриз, залепя се, притискайки на отбелязаното предварително място.

Очертайте и рамкирайте стена, врата,  вана или огледало, запълнете нишите или оградете прозорците по единствен и уникален начин. Фризовете чертаят декоративни граници и разширяват луксозното впечатление с тежащото осезание на естествения камък.

В детайлите се крие магията на перфектния дизайн и с малките фризови акценти се постига забележително природно очарование.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.