Сиво-сини декоративни камъни от гнайс на чувал (25кг)

Раймар - гр. Кресна
SKU: 2/12/78
11.5 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер за сиво-сини опесъчени камъчета от гнайс за градинска декорация: 2/12/78
Видове размери: Фракция: 1-6 см  
Минимално количество на поръчка за бюджетен палетен транспорт: 10 чувалчета
Тегло: 25кг в 1 чувалче.
Опаковка: Найлоново чувалче върху 1 европале е  с размер 120/80см с височина 120см.
Цена: 11,50лв. с ДДС за 1 чувалче от 25кг.
11.50 лв
Сиво-сини декоративни камъни от гнайс на чувал (25кг) 1
11.5 лв
Наличност В наличност
Материал Гнайс
Цена/ Мерна единица Цена за 1 чувалче
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Повърхност Опесъчена (тъмбъл)
Естествен камък Сиво-син
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Не е възможно предварително сортиране по цвят или калибър, както и предпочитания на нюанси, шарки или окраски в цветовете на камъка.


Освежете градината си с нашите естествени камъчета за декорация, предназначени да преобразят трудните за поддръжка места в оазиси на спокойствие и красота. Тези обли, сиви, естествени камъчета са идеалният избор за украса на градински пътеки и декоративни зони, осигурявайки естетическо удоволствие и функционалност в едно.

Създадени с любов и грижа към природата, нашите обли, сиви камъчета представляват комбинация от естествена красота и дълготрайна издръжливост. Техният естествен цвят и текстура добавят реалистичен и природен вид на всяка градина, съчетавайки се перфектно с всякакъв вид растителност и зеленина.

Вторият ни вариант на сиви, декоративни камъчета са от гранит....

Сивите камъчета за декорация са особено подходящи да запълнят местата, които обикновено са предизвикателство за поддръжка. Те не изискват почистване, нямат нужда от поливане и подрязване, което ги прави идеални за области, които са склонни да остават забравени. С тяхната помощ, можете лесно да трансформирате необичайните участъци в привлекателни точки на фокус в градината си, без значителни усилия и време.

Разчупете ландшафта и добавете нова доза природна естетика с нашите сиви камъчета за декорация в градината!


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.