Сиво-сини неоформени плочи

SKU: 2/1/2 | Цена на кв.м с ДДС
12 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на неоформени плочи от Сиво-син гранитен гнайс: 2/1/2
Видове размери: 
Дребна изрезка: над 30бр. в 1 кв.м с дебелина от 1 до 2см
Едри: 10-15бр. в 1кв.м с дебелина от 2 до 4см
Тегло: 50-55кг / 1кв.м
Опаковка: Пале
Отзиви от наши клиенти:

12.00 лв
Сиво-сини неоформени плочи 1
12 лв
Материал Гнайс
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Макс. тегло на пале 25кв.м = 990кг
20кв.м = 990кг
Повърхност Естествена
Естествен камък Сиво-син


Сиво-синият камък е гранитен гнайс. Материалът е изключително подходящ за външни подови настилки и стенни облицовки, защото е с равна повърхност, без шупли, мразоустойчив и с ниска водопропускливост.

Плочките може да се залепят декоративно една до друга почти без фуга или с дебела фуга различен размер и цвят според предпочитанията.

Плочите са подходящи и за облицовъчен камък с масово приложение за декоративен и устойчив цокъл на къща и ограда. Представете си фасада или ограда на къща, облицована с този сив камък, изпъкващи на бяла фуга! Цветовете са преливащи от сиво в бежово и обратно.

Каменните едри плочи са с по-големи размери и дебелина и се използват освен за дворна и терасна настилка, също и за създаване на градински стъпки с тревна фуга. Сивият гранитен гнайс е един от най-здравите ни материали и го препоръчваме винаги за настилка на китни пътеки и дворчета.

Дребната изрезка от сивия гнайс е с една равна, рязана страна. Майсторите го предпочитат, защото е с много по-лесен и бърз монтаж.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.