Синьо-зелени оформени плочи

SKU: 2/7/3 | Цена на кв.м с ДДС
32 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на оформени плочи от камък Синьо-зелен гнайс за облицовка на стена: 2/7/3
Видове размери: 5xL или 10xL (15хL по заявка)
Тегло: 35 - 45кг / 1кв.м
Опаковка: Пале
32.00 лв
Синьо-зелени оформени плочи 1
32 лв
Материал Гнайс
Цена/ Мерна единица Цена за 1 кв.м
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Макс. тегло на пале 25кв.м = 990кг
Повърхност Естествена
Естествен камък Синьо-зелен


Синьо-зеленият гнайс най-много се доближава до вечно търсения черен цвят (особено, ако се третира с импрегнатор за камък „Мокър ефект“).

Тъмните тонове могат страхотно да контрастират с обстановката или обратно – да подчертаят един свят на енергия, естетика и твърдост.

През многото години и процеси на създаване, синьо-зеленият гнайс е бил подложен на високи температури и налягания, които са закалили съпротивата му към мраз и външни влияния. Това го прави подходящ за инсталация на стенни облицовки в мокри помещения и на външни фасади, но също и за интериорен акцент в рецепция, антре, модерна дневна, спалня и т.н.

Повърхността на камъка е лъскава, натурална и неронлива. Поръчайте си безплатни мостри, за да се докоснете до текстурата и да направаите най-добрия избор, избирайки естествен камък, който си тежи на мястото.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.