Барбекю малко – Глиц

SKU: 1/1/4 : Цена с ДДС за 1 брой
1010 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер: 1/1/4
Видове размери: вис.: 215см/ шир.: 100см / дълб.: 60см
Размерите на горивната камера са: шир.: 67см/ дълб.: 42см.
Тегло: 640кг
Опаковка: 1бр. на 1палет
Цена: 1010лв. с ДДС за 1бр.
1010.00 лв
Барбекю малко – Глиц 1
1010 лв
Наличност Със срок на производство 1 месец
Материал Гранит
Мрамор
Варовик
Цена/ Мерна единица Цена за 1 брой
Серия облицовка Глиц облицовка
Размери на барбекютата 100/60/215см
Размери на горивната камера (шир./дълб.) 67/42см
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Повърхност Глиц (релефна)
Единично тегло 600кг

СВЕТЛИЯТ КУЛИНАРЕН ЦЕНТЪР В ГРАДИНАТА

 


Чисти форми, светли цветове, компактна и стабилна конструкция – това е малкото барбекю от серия глиц, което през годините заслужи мястото си сред предпочитаните от нашите клиенти модели.

Градинската камина с облицовка от естествен камък за печене на скара на жар или на шиш/ чеверме на пилета, агнешко или шашлъци с месо и зеленчуци, събира край себе си както вкусни аромати, така и незабравими моменти.

 


Важно е да знаете, че малкото барбекю от серия Глиц е:


  • с горивна камера от огнеупорни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • с армирани панели от бетон и облицовани с истински оформен естествен камък Глиц /ръчна майсторска изработка/;
  • с панели, подредени върху евро палет за възможен и удобен транспорт;
  • с възможност за удължаване на комина чрез допълнителни ВЪЗДУХОВОДИ;
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с подробна Инструкция за монтаж.

 


Практична употреба и бърз монтаж

 

Барбекютата се използват за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалването трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара и след нагорещяването й се подреждат подготвените продукти. По време на печене не е препоръчително угасване на огъня (обилно) с вода, а само с пръсване.

Не е препоръчително каменното барбекю да се използва като печка/ камина за отопление, нито да се пали в горивната камера продължителен огън с големи дърва.

 

Малкото барбекю от серия Глиц е с панелна конструкция и подробна инструкция за монтаж, която ви съветваме да следвате стриктно, за да обезпечите бързото му поставяне на избраното място за целта. Приблизително време за монтаж от 3 начинаещи е 2-3 часа.

 

Стабилна, добре подравнена и нивелирана площадка е важно условие за правилния и лесен монтаж на вашето барбекю. Елементите на барбекюто се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас C2. Необходимото количество от него за този модел каменно барбекю е 10 кг. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасяне на лепилото, за да се получи добро слепване. Нивелирайте на всеки етап по хоризонтала и вертикала. Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24 часа според сезона) вашето барбекю е готово за употреба.

 


Нашите полезни съвети

 

Ако каменното барбекю е само първата стъпка към облагородяването на вашето външно пространство, а разполагате с площ, която да се разгърне в кухня на открито, можете да изградите стилно пространство с облицовки от серията глиц. Разнообразието от естествен глиц камък е наистина впечатляващо, а красотата и здравината – безспорни.

За външни и вътрешни стени, декоративни елементи, колони, тематични пространства, камъкът придава характерно звучене и винаги се забелязва. За да улесним решенията на нашите клиенти при избора на естествен камък за дома или градината, изпращаме безплатни мостри.

 


Още за БАРБЕКЮТАТА от Раймар тук…


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.