Голямо барбекю Стандарт

SKU: 1/1/3 | Цена с ДДС за 1 брой | VAT incl
1353 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на външна камина голямо барбекю серия Стандарт: 1/1/3
Видове размери: Външни размери: вис.: 232см/ шир.: 153см/ дълб.: 70см
Размери на горивната камера: вис.: 50см / шир.: 120см / дълб. 50см
Тегло: 810кг
Опаковка: 1бр. Голямо барбекю Стандарт се опакова върху 1 нестандартно пале с размери 153/80см с височина 140см
Цена: 1353лв. с ДДС за 1бр.
Отзиви от наши клиенти:
1353.00 лв
Голямо барбекю Стандарт 1
1353 лв
Наличност Със срок на производство
Материал Гнайс
Цена/ Мерна единица Цена за 1 брой
Серия облицовка Стандарт
Размери на барбекютата 153/70/232см
Размери на горивната камера (шир./дълб.) 120/50см
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Естествен камък Пясъчнозлатист
Сиво-син
Единично тегло 720кг
Цена на транспорт до адрес в България 110лв. за 1 палет с нест. размери до 1т + опц. 2% такса "Наложен платеж"
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Продуктите ни са ръчна майсторска изработка, направени от хора (каменари - занаятчии).
Препоръчително лепило за монтаж Сиво полимерно лепило ФЛЕКСИ (за силиконов пистолет)
Черно термоустойчиво лепило КАЛОФЕР (за силиконов пистолет)
Защита, задължително импрегниране и поддръжка (Импрегнатор на британския производител LTP) За защита срещу попиване на вода: Универсален импрегнатор за камък (LTP или АКЕМИ)
За защита срещу попиване на вода и мазнини: Импрегнатор за камък Матстоун H2O
За защита и подсилване на цвета: Импрегнатор "Мокър ефект"

Тежката артилерия в кулинарията на открито


Солидната природа на големия размер барбекю от серията Стандарт предполага сериозни намерения за вкусни угощения. Моделът е препоръчителен за ресторанти и други места за хранене с висок поток на посещаемост, защото разполага с необходимата техническа мощ да ги обезпечи. Големите семейни празници на открито също могат да разчитат на стабилен партньор в негово лице. Това барбекю е най-големият и най-тежкият ни модел градинска камина за печене на скара, на жар или на шиш/чеверме на пилета, агне или шашлици с месо и зеленчуци.


Важно е да знаете, че Барбекю голямо – Стандарт е:


  • с горивна камера от огнеупорни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • за външна употреба навън и на открито;
  • с армирани панели от бетон и облицовани с истински естествен камък /ръчна майсторска изработка/;
  • с панели, подредени върху палет за лесен транспорт;
  • с възможност за удължаване на комина с добавяне на ВЪЗДУХОВОДИ;
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с подробна Инструкция за монтаж.

 


Практична употреба и бърз монтаж

 

Голямото барбекю, както и останалите продукти от серията Стандарт, се използват за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалване и експлоатация трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара и след нагорещяването й се подреждат подготвените продукти. По време на печене не е препоръчително угасване на огъня (обилно) с вода, а само с пръсване.

Не е препоръчително каменното барбекюта да се използва като печка/ камина за отопление и да се пали в горивната камера продължителен и силен огън с много дърва.

 

Удобната панелна конструкция на Барбекю голямо – Стандарт позволява сравнително бърз монтаж дори от начинаещи. Практиката ни показва, че приблизително време за монтаж от 3-4 начинаещи е 3,5-4,5 часа.

 

Площадката е от първостепенно значение за лесното и правилно монтиране на каменно барбекю. Необходимо е тя да бъде стабилна, добре подравнена и нивелирана. Следвайте приложената към изделието и достъпна на нашия сайт подробна инструкция за монтаж, която ясно показва реда на поставяне на отделните части.

Необходими са ви 15 кг Циментово лепило клас C2. Важно е отделните части да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасяне на лепилото, да следите нивелацията по хоризонтал и вертикал, да фугирате добре и да оставите изделието да съхне между 12 и 24 часа според сезона.

 


Нашите полезни съвети

 

Стана ясно, че площадката е от изключително значение при монтажа на Барбекю – голямо Стандарт, ето защо споделяме идея за бърза, лесна и подходяща площадкаПоръчайте си тротоарни плочки заедно с избраното градинско изделие и решавате въпроса с нивелираната площадка бързо, без излишни главоболия и в удачна комбинация с вашето барбекю.

 

Храната е по-вкусна, когато е споделена, а кулинарният кът на открито още по-функционален, когато е допълнен от каменна чешма или градински плот с рафт. Това позволява продуктите да бъдат измити и обработени в непосредствена близост и повишена хигиена при приготвянето на храната. Както и удобството за барбекю майстора и настроението на цялата компания, която може да се включи в процеса. Поръчката на няколко изделия от естествен камък осигурява практични комбинации с обща естетика и красота, която ще привлича настроение и гости дълги години.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.