Малко барбекю с рафт Стандарт

SKU: 1/1/15: Цена с ДДС за 1 брой | VAT incl.
1037 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на външна камина Малко барбекю с рафт Стандарт: 1/1/15
Видове размери: вис.:215см/ шир.:100см/ дълб.:60см
Размерите на горивната камера са: шир.: 67см/ дълб.: 42см
Тегло: 600кг
Опаковка: 1бр. Малко барбекю Стандарт с рафт е с опаковка 1 европалет с размери 120/80см и височина 130см.
Цена: 1037лв. с ДДС
Отзиви от наши клиенти:
1037.00 лв
Малко барбекю с рафт Стандарт 1
1037 лв
Наличност Със срок на производство
Материал Гнайс
Цена/ Мерна единица Цена за 1 брой
Серия облицовка Стандарт
Размери на барбекютата 100/60/215см
Размери на горивната камера (шир./дълб.) 67/42см
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Повърхност Естествена
Естествен камък Пясъчнозлатист
Сиво-син
Единично тегло 600кг
Цена на транспорт до адрес в България 89лв. за 1 европалет до 750кг + опц. 2% такса "Наложен платеж"
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Продуктите ни са ръчна майсторска изработка, направени от хора (каменари - занаятчии).
Препоръчително лепило за монтаж Сиво полимерно лепило ФЛЕКСИ (за силиконов пистолет)
Черно термоустойчиво лепило КАЛОФЕР (за силиконов пистолет)
Защита, задължително импрегниране и поддръжка (Импрегнатор на британския производител LTP) За защита срещу попиване на вода: Универсален импрегнатор за камък (LTP или АКЕМИ)
За защита срещу попиване на вода и мазнини: Импрегнатор за камък Матстоун H2O
За защита и подсилване на цвета: Импрегнатор "Мокър ефект"

ТОП РЕШЕНИЕ ЗА ГРАДИНСКО УГОЩЕНИЕ


Градинската камина за печене на скара на жар или на шиш/ чеверме на пилета, агне или шашлъци с месо и зеленчуци, която ще откриете при нас като Барбекю малко – Стандарт с рафт, е един от най-предпочитаните ни модели.

Тя е перфектната комбинация на компактност и функционалност за всяко семейство.

Рафтът допълва удобствата за майсторите на грила, които могат да разположат там различни аксесоари, посуда или заготовки за менюто.Важно е да знаете, че най-харесваният модел барбекю „Малко Барбекю с рафт“ от серия Стандарт е:


  • възхитителен и солиден събирателен център у дома;
  • с горивна камера от огнеупорни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • за външна употреба навън и на открито;
  • с армирани панели от бетон и облицовани с естествен камък /ръчна майсторска изработка/;
  • с модули, подредени върху евро палет за транспорт;
  • с възможност за удължаване на комина чрез допълнителни ВЪЗДУХОВОДИ;
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с подробна Инструкция за монтаж.

 


Практична употреба и бърз монтаж:

 

Каменните барбекюта се използват за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалването трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара и след нагорещяването ѝ се подреждат подготвените продукти. По време на печене не е препоръчително угасване на огъня (обилно) с вода, а само с пръсване.

Не е препоръчително каменното барбекю да се използва като печка/ камина за отопление, както и да се пали в горивната камера продължителен огън с големи дърва.

 

Панелната конструкция на изделието и подробната инструкция за монтаж съдействат за бързия процес на монтаж, който може да бъде обезпечен от 2 – 3 начинаещи за средно 2 – 3 часа.

 

Площадката е най-важното условие за правилен и лесен монтаж. Тя трябва да бъде стабилна, добре подравнена и нивелирана. Елементите на барбекюто се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас С2. За този артикул са необходими 10 кг лепило. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасянето му, за да се получи добро слепване. Нивелирайте на всеки етап по хоризонтала и вертикала.

 

От вътрешната страна на долните два странични панели има пробити по два отвора по средата на всеки един от тях. В отворите се поставят щифтове и върху тях се монтира рафта.

 

Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24 ч. според сезона) вашето барбекю е готово за употреба.


Нашите полезни съвети:

 

Поръчайте си тротоарни плочки заедно с избраното градинско изделие и решавате въпроса с нивелираната площадка без да губите време и в удачна комбинация с него. Освен за целите на площадката, тротоарните плочи могат да ви послужат за цялостното оформление на настилката във външните пространства и да дадат завършен вид на лятната ви кухня.


За големите ентусиасти в градинското облагородяване предлагаме и различни по размер саксии. Тежките бетонови отливки с облицовка от естествен камък осигуряват красива и комфортна атмосфера за отглежданите от вас растения. Добра храна в компанията на пъстра растителност носи удоволствие за всички сетива и ни връща смисъла от истински важните неща.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.