Малко барбекю с рафт Стандарт

SKU: 1/1/15: Цена с ДДС за 1 брой
943 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на външна камина Малко барбекю с рафт Стандарт: 1/1/15
Видове размери: вис.:215см/ шир.:100см/ дълб.:60см
Размерите на горивната камера са: шир.: 67см/ дълб.: 42см
Тегло: 600кг
Опаковка: 1бр. Малко барбекю Стандарт с рафт е с опаковка 1 европалет с размери 120/80см и височина 130см.
Цена: 943лв. с ДДС
Отзиви от наши клиенти:
943.00 лв
Малко барбекю с рафт Стандарт 1
943 лв
Наличност Със срок на производство
Материал Гнайс
Цена/ Мерна единица Цена за 1 брой
Серия облицовка Стандарт
Размери на барбекютата 100/60/215см
Размери на горивната камера (шир./дълб.) 67/42см
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Повърхност Естествена
Естествен камък Пясъчнозлатист
Сиво-син
Единично тегло 600кг
Цена на транспорт до адрес в България 84лв. за 1 европалет до 750кг + опц. 2% такса "Наложен платеж"
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Продуктите ни са ръчна майсторска изработка, направени от хора (каменари - занаятчии).
Препоръчително лепило за монтаж Сиво полимерно лепило ФЛЕКСИ (за силиконов пистолет)
Черно термоустойчиво лепило КАЛОФЕР (за силиконов пистолет)

ТОП РЕШЕНИЕ ЗА ГРАДИНСКО УГОЩЕНИЕ


Градинската камина за печене на скара на жар или на шиш/ чеверме на пилета, агне или шашлъци с месо и зеленчуци, която ще откриете при нас като Барбекю малко – Стандарт с рафт, е един от най-предпочитаните ни модели.

Тя е перфектната комбинация на компактност и функционалност за всяко семейство.

Рафтът допълва удобствата за майсторите на грила, които могат да разположат там различни аксесоари, посуда или заготовки за менюто.Важно е да знаете, че най-харесваният модел барбекю „Малко Барбекю с рафт“ от серия Стандарт е:


  • възхитителен и солиден събирателен център у дома;
  • с горивна камера от огнеупорни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • за външна употреба навън и на открито;
  • с армирани панели от бетон и облицовани с естествен камък /ръчна майсторска изработка/;
  • с модули, подредени върху евро палет за транспорт;
  • с възможност за удължаване на комина чрез допълнителни ВЪЗДУХОВОДИ;
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с подробна Инструкция за монтаж.

 


Практична употреба и бърз монтаж:

 

Каменните барбекюта се използват за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалването трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара и след нагорещяването ѝ се подреждат подготвените продукти. По време на печене не е препоръчително угасване на огъня (обилно) с вода, а само с пръсване.

Не е препоръчително каменното барбекю да се използва като печка/ камина за отопление, както и да се пали в горивната камера продължителен огън с големи дърва.

 

Панелната конструкция на изделието и подробната инструкция за монтаж съдействат за бързия процес на монтаж, който може да бъде обезпечен от 2 – 3 начинаещи за средно 2 – 3 часа.

 

Площадката е най-важното условие за правилен и лесен монтаж. Тя трябва да бъде стабилна, добре подравнена и нивелирана. Елементите на барбекюто се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас С2. За този артикул са необходими 10 кг лепило. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасянето му, за да се получи добро слепване. Нивелирайте на всеки етап по хоризонтала и вертикала.

 

От вътрешната страна на долните два странични панели има пробити по два отвора по средата на всеки един от тях. В отворите се поставят щифтове и върху тях се монтира рафта.

 

Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24 ч. според сезона) вашето барбекю е готово за употреба.


Нашите полезни съвети:

 

Поръчайте си тротоарни плочки заедно с избраното градинско изделие и решавате въпроса с нивелираната площадка без да губите време и в удачна комбинация с него. Освен за целите на площадката, тротоарните плочи могат да ви послужат за цялостното оформление на настилката във външните пространства и да дадат завършен вид на лятната ви кухня.


За големите ентусиасти в градинското облагородяване предлагаме и различни по размер саксии. Тежките бетонови отливки с облицовка от естествен камък осигуряват красива и комфортна атмосфера за отглежданите от вас растения. Добра храна в компанията на пъстра растителност носи удоволствие за всички сетива и ни връща смисъла от истински важните неща.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.