Малко барбекю Глиц

SKU: 1/1/4 : Цена с ДДС за 1 брой | VAT incl.
1148 лв
(0 Отзиви)
Добави в любими
Продуктов номер на малко барбекю ГЛИЦ: 1/1/4
Видове размери: вис.: 215см/ шир.: 100см / дълб.: 60см
Размерите на горивната камера са: шир.: 67см/ дълб.: 42см.
Тегло: 640кг
Опаковка: 1бр. на 1палет
Цена: 1148лв. с ДДС за 1бр.
1148.00 лв
Малко барбекю Глиц 1
1148 лв
Наличност Със срок на производство
Материал Гранит
Мрамор
Варовик
Цена/ Мерна единица Цена за 1 брой
Серия облицовка Глиц облицовка
Размери на барбекютата 100/60/215см
Размери на горивната камера (шир./дълб.) 67/42см
Опаковка Палет | Kаса | Дървена скара
Повърхност Глиц (релефна)
Единично тегло 600кг
Цена на транспорт до адрес в България 89лв. за 1 европалет до 750кг + опц. 2% такса "Наложен платеж"
ВАЖНО: Характер и специфики на естествения камък Възможни са отклонения и вариации в цветовете и текстурата на каменните плочи (резултат от природния произход и формиране на камъка).
Продуктите ни са ръчна майсторска изработка, направени от хора (каменари - занаятчии).
Препоръчително лепило за монтаж Сиво полимерно лепило ФЛЕКСИ (за силиконов пистолет)
Черно термоустойчиво лепило КАЛОФЕР (за силиконов пистолет)
Защита, задължително импрегниране и поддръжка (Импрегнатор на британския производител LTP) За защита срещу попиване на вода: Универсален импрегнатор за камък (LTP или АКЕМИ)
За защита срещу попиване на вода и мазнини: Импрегнатор за камък Матстоун H2O
За защита и подсилване на цвета: Импрегнатор "Мокър ефект"

СВЕТЛИЯТ КУЛИНАРЕН ЦЕНТЪР В ГРАДИНАТА

 


Чисти форми, светли цветове, компактна и стабилна конструкция – това е малкото барбекю от серия глиц, което през годините заслужи мястото си сред предпочитаните от нашите клиенти модели.

Градинската камина с облицовка от естествен камък за печене на скара на жар или на шиш/ чеверме на пилета, агнешко или шашлъци с месо и зеленчуци, събира край себе си както вкусни аромати, така и незабравими моменти.

 


Важно е да знаете, че малкото барбекю от серия Глиц е:


  • с горивна камера от огнеупорни тухли, слепени с термоустойчиво лепило;
  • за външна употреба навън и на открито;
  • с армирани панели от бетон и облицовани с истински оформен естествен камък Глиц /ръчна майсторска изработка/;
  • с панели, подредени върху евро палет за възможен и удобен транспорт;
  • с възможност за удължаване на комина чрез допълнителни ВЪЗДУХОВОДИ;
  • с възможност за употреба на различни АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ;
  • с подробна Инструкция за монтаж.

 


Практична употреба и бърз монтаж

 

Барбекютата се използват за приготвяне на вкусни и здравословни храни на скара / грил. Огнището се зарежда със сухи съчки и дървени въглища. При запалването трябва да се избягва рязка промяна на температурата в горивната камера, чрез употреба на горелки и нефтени продукти. Върху образуваната жар се поставя скара и след нагорещяването й се подреждат подготвените продукти. По време на печене не е препоръчително угасване на огъня (обилно) с вода, а само с пръсване.

Не е препоръчително каменното барбекю да се използва като печка/ камина за отопление, нито да се пали в горивната камера продължителен огън с големи дърва.

 

Малкото барбекю от серия Глиц е с панелна конструкция и подробна инструкция за монтаж, която ви съветваме да следвате стриктно, за да обезпечите бързото му поставяне на избраното място за целта. Приблизително време за монтаж от 3 начинаещи е 2-3 часа.

 

Стабилна, добре подравнена и нивелирана площадка е важно условие за правилния и лесен монтаж на вашето барбекю. Елементите на барбекюто се надграждат по номерацията от инструкцията за монтаж и се слепват с циментово лепило клас C2. Необходимото количество от него за този модел каменно барбекю е 10 кг. Отделните части трябва да бъдат обилно намокрени с вода преди нанасяне на лепилото, за да се получи добро слепване. Нивелирайте на всеки етап по хоризонтала и вертикала. Накрая фугирайте и почистете. След изсъхване на лепилото (от 12 до 24 часа според сезона) вашето барбекю е готово за употреба.

 


Нашите полезни съвети

 

Ако каменното барбекю е само първата стъпка към облагородяването на вашето външно пространство, а разполагате с площ, която да се разгърне в кухня на открито, можете да изградите стилно пространство с облицовки от серията глиц. Разнообразието от естествен глиц камък е наистина впечатляващо, а красотата и здравината – безспорни.

За външни и вътрешни стени, декоративни елементи, колони, тематични пространства, камъкът придава характерно звучене и винаги се забелязва. За да улесним решенията на нашите клиенти при избора на естествен камък за дома или градината, изпращаме безплатни мостри.


Като всяко красиво нещо и като всеки естествен материал, камъкът се нуждае от подходяща грижа и поддръжка.

Ние препоръчваме: винаги импрегнирайте каменните повърхности с правилните препарати за естествен камък!

Независимо от вида камък и местоположението, еднократното намазване с импрегнант, ще ви спести излишни вълнения и ще услесни в пъти поддръжката.

Всяко нещо се нуждае от грижи. Използвайте супер качествените немски препарати на АКЕМИ, с които работим и препоръчваме от години.

Намазаната импрегнирана повърхност не позволява на вода и замърсявания да попиват.

Защитата с импрегнатор осигурява устойчивост срещу разрушителните цикли на замръзване-размразяване при външни условия. Водата просто не попива, когато каменната повърхност е импрегнирана, а стои на капки.